Τηλεθέαση Κυριακής του Πάσχα 24/4: Τηλεόραση ή σούβλισμα προτίμησε το κοινό;

Το σούβλισμα και το πασχαλινό τραπέζι προτίμησε εν πολλοίς και όπως ήταν αναμενόμενο το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή του Πάσχα.

Παρότι οι τηλεθεάσεις ήταν μονοψήφιες, υπήρξαν προγράμματα που ξεχώρισαν ενώ ήταν φανερή η αναζήτηση του κοινού για μουσικά προγράμματα για την ώρα του τραπεζιού.

Ο Γιώργος Αυτιάς, που έκανε Πάσχα στο πλατό, επιβραβεύτηκε με πρωτιά στη ζώνη του παρότι στα πρώτα του τέταρτα δέχτηκε πίεση από το Μπεν Χουρ στο Open ενώ διψήφια ποσοστά κατέγραψε σε τέταρτο και η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, Με νέα ματιά, που επίσης ήταν ζωντανή.

To κοινό ήθελε μουσική και αναζήτησε τα κανάλια που του την έδωσαν έστω και σε επανάληψη. Έτσι, μέχρι το μεσημέρι προτίμησε την επανάληψη του Γιώργου Θεοφάνους με το Ένα τραγούδι ακόμα ενώ καλό ποσοστό πήρε και η επανάληψη του Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΪ όπως διψήφιο ποσοστό έφερε στη μεσημεριανή ζώνη και η επανάληψη της εκπομπής Σπίτι με το Μega. Αξίζει να αναφερθούμε και στο Αλάτι της γης, την εκπομπή της ΕΡΤ1 που επίσης είδε διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης στα πρώτα της τέταρτα με το πασχαλινό της αφιέρωμα.

Περισσότερα στο znews.gr.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News