Μια μέλισσα τον Αύγουστο: Σε ποια παραλία γυρίστηκε η ταινία

«Μια μέλισσα τον Αύγουστο», ταινία παραγωγής 2007, ελληνική κωμωδία σε σενάριο, σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη σε μια καταπληκτική παραλία.

Μια μέλισσα τον Αύγουστο θα είναι η αιτία που ο Χάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χειρότερό εφιάλτη του: τον άλλο του εαυτό. Mια απέραντη, απόμερη παραλία, όπου δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς παρά μόνο με βάρκα.

Εκεί επιλέγει να πάει και η παρέα του Χάρη με τη γυναίκα του Βασούλα, την αδελφή του Χίλντεγκαρντ, αλλά και την ερωμένη του Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα το συγκεκριμένο αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος ξαφνικά πρήζεται απίστευτα και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή. Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ’ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας συναισθήματα, μυστικά και αλήθειες και προκαλώντας ανελέητο πανικό (Διάρκεια: 95′).

Η παραλία της Χαλκιδικής

Η παραλία που γυρίστηκε η ταινία βρίσκεται στην Χαλκιδική και είναι πανέμορφη. Πρόκειται για την παραλία Τηγάνια, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στην παραλία Κληματαριά και στην παραλία Κριαρίτσι, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Πρόκειται για τρεις μικρές παραλίες στη σειρά που χωρίζονται μεταξύ τους με βράχια και όλες μαζί κάνουν τα Τηγάνια. Στις πρώτες δύο υπάρχει μικρό πάρκινγκ καθώς και beach bar με ομπρέλες από φοίνικα, ενώ η τρίτη είναι πιο ήσυχη και συχνά μπορεί να συναντήσετε σκηνές και γυμνιστές. Πρόκειται για παραλία με δύσκολη πρόσβαση.

Μουσική: Γιάννης «Bach» Σπυρόπουλος

Φωτογραφία: Σίμος Σαρκετζής

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Βολιώτη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Γιώργος Κορμανός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Κιμούλης, Αθηνά Βαλκώνη, Γιώργος Βουβάκης, Γιάννης Παλαμιώτης, Ουρανία Αργυροπούλου, Γιώργος Καργαλός, Ελένη Πριοβόλου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Διονύσης Πυθέας, Γιάννης Αργυρόπουλος, Αχιλλέας Ντικούλης, Γιώργος Λιάτης, Αγγελική Χολίδου κ.ά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News