Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε σουγιάς στο ΙΧ του 12ου εμπλεκόμενου στην επίθεση
Έναν σουγιά εντόπισαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες στο ΙΧ του 22χρονου, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Ο 22χρονονος παραδόθηκε σήμερα (14/2) το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον 12ο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη και των φίλων του, ο οποίος οδηγούσε το τρίτο όχημα τη νύχτα της επίθεσης.
Συγκεκριμένα, ο 22χρονος έφτασε μαζί με το όχημά του, στο Αστυνομικό Μέγαρο περίπου στις 08:30 το πρωί και το έθεσε στη διάθεση των αστυνομικών προς έλεγχο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
