Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη και ο 12ος χούλιγκαν
Δολοφονία Άλκη, οπαδική βία
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται έναν Ελληνα, τον Τ.Κ., ο οποίος έχει γεννηθεί το 2000 και φέρεται πως ήταν οδηγός του VW Polo, ενός εκ των τριών αυτοπκινήτων που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα του πατέρα του.
Από τις ίδιες πηγές τονίζεται πως ο νεαρός, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές δεν είναι γιος βουλευτή, όπως κάποιοι διέρρεαν τις τελευταίες ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Άλκη: Απολογείται σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Άλκη: Αντιπροσωπεία των ΕΣΑΚΕ, ΠΑΟΚ, Αρη, Ιωνικού στο σημείο της δολοφονίας
Σήμερα απολογείται ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη Πέμπτη αφού πρώτα είχε διαφύγει στη χώρα του.
Ο 20χρονος αναμένεται να επιμείνει στην αρχική του θέση (όπως υποστηρίζουν άλλωστε οι περισσότεροι κατηγορούμενοι για το φονικό) ότι δεν συμμετείχε ενεργά στη δολοφονία, αλλά ότι είχε περιφερειακό ρόλο. Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του 20χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος, την Παρασκευή είχε δηλώσει ότι από την εικόνα που έχει που διαπιστώσει έως τώρα, ο εντολέας του «δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει καταφέρει χτυπήματα», ενώ πρόσθεσε ότι ο νεαρός «έχει θέση άρνησης στο ότι κρατούσε όπλο».
ΠΗΓΗ: iefimerida
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
