Iron Maiden: Παίζουν μπάλα μεταφορικά και κυριολεκτικά - Κάτι παραπάνω από θρυλικό συγκρότημα

Iron Maiden: Παίζουν μπάλα μεταφορικά και κυριολεκτικά – Κάτι παραπάνω από θρυλικό συγκρότημα

Απόψε το βράδυ στις 21:00 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολάυσει το εμβληματικό συγκρότημα των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ, με πάνω από 50.000 μουσικόφιλων να αναμένεται να δώσουν το «παρών». 

Οι Iron Maiden είναι γνωστοί για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην ομάδα της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, oι συλλεκτικές εμφανίσεις «Die With Your Boots On» από το τραγούδι του άλμπουμ «Piece Of Mind»,  που κυκλοφόρησε ο αγγλικός σύλλογος πριν μερικά χρόνια, έγιναν ανάρπαστες και αμέσως sold out. Μαζί με τον ιδρυτή του βρετανικού heavy metal συγκροτήματος, Στιβ Χάρις, πόζαρε ο Αργεντινός τότε αμυντικός των «σφυριών», Πάμπλο Ζαμπαλέτα, σε ρόλο… μουσικού. 

Η αγάπη του Χάρις για την Γουέστ Χαμ μετράει κοντά στα 60 χρόνια και προέκυψε από μία νίκη των «σφυριών» με 4-3 επί της Νιούκαστλ, το 1965, όταν σε ηλικία 9 ετών βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της και έκτοτε την λάτρεψε για πάντα. 

Αναφορές στην Γουέστ Χαμ υπήρχαν και στο άλμπουμ των Iron Maiden, «Virtual IX».

Οι Iron Maiden έπαιξαν μπάλα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας 

Πριν λίγες ημέρες, στο πλαίσιο της συναυλίας του θρυλικού μέταλ συγκροτήματος στη Σόφια, τα μέλη του φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στους παλαιμάχους της βουλγαρικής ομάδας (5-5) στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». 

 

 

Στο παρελθόν, δεν είναι λίγες οι φορές που ο μπασίστας του συγκροτήματος, Στιβ Χάρις έχει υιοθετήσει για λίγο το ρόλο του ποδοσφαιριστή, στα ταξίδια του ανά τον κόσμο στο πλαίσιο των συναυλιών των Iron Maiden.

Όπως στο Όσλο τον Ιούλιο του 2011 ή στις ΗΠΑ…

 

 

Είναι σαφές ότι οι Iron Maiden παίζουν μπάλα μεταφορικά και κυριολεκτικά και είναι κάτι παραπάνω από θρυλικό συγκρότημα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News