Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Κρήτη

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν το Σάββατο (9/7) με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά … και έξι κουμπάρους. Τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του ζευγαριού, που έλαμπε από τη χαρά του, αφού σήμερα μοιράστηκαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Με 200 καλεσμένους το όμορφο ζευγάρι, γιόρτασε τον έρωτα του και μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με φίλους και συγγενείς. Ο Μάριος Καπότσης λίγο πριν συναντήσει τη νύφη, έζησε τις τελευταίες στιγμές ως εργένης, με μαντινάδες και χορούς, διπλά στον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης βρίσκονται στην Κρήτη εδώ και μια περίπου εβδομάδα οργανώνοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, ενώ στο νησί κατέφθασαν σταδιακά, οι αγαπημένοι φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού.  Η νύφη ακολούθησε το έθιμο και άφησε τον Μάριο Καπότση να περιμένει λίγη ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όταν τελικά έφτασε, εκείνος την περίμενε κρατώντας την καθιερωμένη ανθοδέσμη και έχοντας ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη του. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη μέρα για να γιορτάσουν μαζί με φίλους, την αγάπη τους.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Planetwebradio.gr (@planetwebradio.gr)

 

Παρότι κανείς από τους δύο δεν ήθελε στη μέρα αυτή να βρίσκονται κάμερες και δημοσιογράφοι, στα social media διέρευσαν μερικά στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο τους.  Οι δυο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου έλαμπαν από ευτυχία και δεν άφησαν στιγμή να χαλάσει η διάθεσή τους από την αποπνικτική ζέστη. Το χαμόγελο παρέμενε στα χείλη τους, ενώ η Κόνι Μεταξά δεν έχασε ούτε λίγο από το χιούμορ της, ενώ έδειχνε να «υποφέρει» μέσα στο νυφικό από τη ζέστη.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News