Κορωνοϊός: Συνεδριάζει σήμερα (23/2) η Επιτροπή των ειδικών – Στο επίκεντρο η χρήση μάσκας
Κορωνοϊός: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή των ειδικών – Στο επίκεντρο η χρήση μάσκας. Η χρήση μάσκας πιθανόν να καταργηθεί μετά την σύσκεψη των ειδικών.
Tην πορεία της πανδημίας και τα επιδημιολογικά στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα αναμένεται να εξετάσουν στη σημερινή τους συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της νέας άρσης μέτρων να βρίσκεται η χρήση μάσκας.
Συγκεκριμένα αυτό που πιθανότατα θα εξεταστεί είναι το αν και κατά πόσο πρέπει να αρθεί το μέτρο της καθολικής και υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
Αυτό που αναμένεται να συζητηθεί για τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους είναι αυτό που εφαρμόστηκε και πέρσι το καλοκαίρι. Να υπάρξει, δηλαδή, σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
