Media: Το αφεντικό της Nova, οι σκέψεις για κανάλι, ραδιόφωνο, sites

Ο ισχυρός άντρας της Nova, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners, εσχάτως άρχισε να κοιτάζει για κανάλι, ραδιόφωνο, sites.

Είναι κάτι που κυκλοφορεί αρκετά τον τελευταίο καιρό ως πλήροφορία. Ότι ο ισχυρός άντρας της Nova, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners, εσχάτως άρχισε να κοιτάζει (και πάλι) διάφορα πράγματα στην ντόπια αγορά.

Και αυτό γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν προοπτικές και μάλιστα μεγάλες στην ελληνική οικονομία. Ανάμεσα στα πολλά που «βλέπει» ο Νίκος Σταθόπουλος, είναι και κάποιες ευκαιρίες στα media, που θα προσέδιδαν μια υπεραξία στη Nova, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το μερίδιο του στη διαφημιστική πίτα.

Στο powergame.gr και στη στήλη, «the big mouth», διαβάζουμε ότι, «στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής το ιδανικό για τον Mr. BC Partners είναι να προσθέσει στο portfolio του και κάποια συμβατικά media, όπως για παράδειγμα μια άδεια «ελεύθερου» καναλιού. Επ΄ αυτού κυκλοφορούν διάφορα στην πιάτσα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής, από τα όσα κυκλοφορούν δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Πάντως, στην κυβέρνηση βλέπουν με θετικό μάτι την γενικότερη κινητικότητα που αναπτύσσει ο Σταθόπουλος, αφού γνωρίζουν ότι εκτός από τα κεφάλαια που διαχειρίζεται, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη την ελληνική αγορά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News