Πάσχα: Πού θα γιορτάσουν οι Έλληνες, ποιοι προορισμοί βουλιάζουν -Αρκετοί και σε Πατριαρχείο, Ιεροσόλυμα και Κούβα

Αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις φορέων του κλάδου του τουρισμού αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ίδια στιγμή, η τουριστική βιομηχανία θα “μετρήσει” τις δυνάμεις της εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και ευχή όλων είναι ο τουρισμός να συνεισφέρει τα μάλα στην ελληνική οικονομία και το 2022, καθώς αναμένεται να είναι ο καταλύτης για το δείκτη του ΑΕΠ.

Αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα από τα ξενοδοχεία μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και τα τουριστικά γραφεία της χώρας, οι επικεφαλής των φορέων τους μεταφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως θα κινηθεί τόσο ο εγχώριος τουρισμός το Πάσχα, όσο και τα μηνύματα που λαμβάνουν για την νέα τουριστική σαιζόν και το εισερχόμενο τουριστικό ρεύμα.

Στην παρέμβαση του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρος Βασιλικός σημειώνει ότι μετά από δυο χρόνια απουσίας του Πάσχα από τον τουριστικό χάρτη, η τάση των ξενοδοχείων που έχουν ελληνική πελατεία είναι να ανοίξουν, βλέποντας και τη διάθεση του κόσμου να βγει από το σπίτι και να ζήσει την κανονικότητα που στερήθηκε.

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News