Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά σήμερα η δίκη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες - Από την τηλεόραση στο σκαμνί

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά σήμερα η δίκη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες – Από την τηλεόραση στο σκαμνί. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα το 2008 και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο το 2010 και το 2014.

Σε διπλανή αίθουσα, στο ίδιο κτήριο του Πρωτοδικείου στην οδό Δέγλερη, θα βρίσκεται ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, η δίκη του οποίου συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι σχετίζονται με την πρώτη καταγγελία βιασμού του 26χρονου Αιγύπτιου.

Οι δύο κατηγορούμενοι ηθοποιοί τις τελευταίες ημέρες μοιράζονται το ίδιο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχουν μεταχθεί από τις φυλακές Τρίπολης, προκειμένου να μπορούν να παρίστανται στο δικαστήριο.

Στο ίδιο κελί κρατείται και ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος στις 8 Απριλίου θα δικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς πριν από δέκα μήνες στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κωμικού ηθοποιού, ο ίδιος επιθυμεί να δώσει το «παρών» στη δικαστική αίθουσα και να αντικρούσει το βαρύ κατηγορητήριο.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατά την έναρξη της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παραστεί, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό το λόγο θα ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή στην ακροαματική διαδικασία, η οποία ούτως ή άλλως αναμένεται να κρατήσει αρκετές εβδομάδες.

Οι μάρτυρες κατηγορητηρίου είναι 15. Όμως ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί, καθώς τόσο η πλευρά των καταγγελλουσών προτίθεται να προτείνει επιπλέον μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους θα είναι πασίγνωστες ηθοποιοί, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη, αλλά και η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη προτίθεται να προτείνει μάρτυρες υπεράσπισης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News