Τηλεόραση: Σε αυτό το κανάλι «κλείνει» το «Νησί 2»
Το «Νησί 2» έρχεται στην τηλεόραση και το κανάλι προς το οποίο οδεύει είναι το Mega.
Το «Νησί 2» οδεύει προς το Mega, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Η συνέχεια της σειράς της Βικτώριας Χίσλοπ, που μεταδόθηκε πριν από 12 χρόνια, θα συνεχιστεί στο Mega, που φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με την ΕΡΤ, η οποία προσπαθεί έστω και στο τέλος να το κερδίσει.
Το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο ανέρχεται στα 200.000 ευρώ και το 40% θα καλυφθεί από το ΕΚΟΜΕ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των στελεχών του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το υπουργείο Οικονομικών αρνείται την επέκταση του ΕΚΟΜΕ και στην ΕΡΤ με το επιχείρημα του ανταποδοτικού τέλους, που προορίζεται για τη χρηματοδότησή της.
Πηγή: typologies.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
