Κλεμένσε Μπερτράντ: Αυτή που θέλει να δει να... χάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Κλεμένσε Μπερτράντ: Αυτή που θέλει να δει να… χάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Lifestyle, gossip

Η Κλεμένσε Μπερτράντ είναι η πανέμορφη σύζυγος του Γάλλου τενίστα, Λουκά Πούιγ ο οποίος θα βρεθεί αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο μονό του Mutua Madrid Open.

Η Κλεμένσε γεννήθηκε στη Λιλ της Γαλλίας το 1994 και μάζι με τον Πούιγ έζησαν από το 2015 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Επέστρεψαν στη Γαλλία το 2020. Η ίδια στηρίζει τον αγαπημένο της ενώ σε κάθε αγώνα βρίσκεται δίπλα του. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε δημαρχείο το 2019 και τον Σεπτέμβρη του 2021 καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, Ρόουζ.

Ο 25χρονος τενίστας γνώρισε την γυναίκα του κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά τένις στο Saint-Brieuc, στη Βρετάνη, περιοχή καταγωγής της Κλεμένσε. Λόγω του Πούιγ, η ίδια λατρεύει το τένις και δεν χάνει ούτε έναν αγώνα.

Η συζυγός του, τη συγκεκριμένη περίοδο ασχολείται με το παιδί τους και με επιχειρήσεις ενώ δεν αποκλείει να ασχοληθεί, με κάποιο τρόπο, επαγγελματικά και με το τένις. 

Όταν βρίσκεται στις κερκίδες η αγαπημένη του, ο ΠΟΎΙΓ έχει αναφέρει πως: «Όταν είναι εκεί, στις κερκίδες κατά τη διάρκεια των τουρνουά, μου κάνει καλό. Μετανιώνω μόνο για ένα πράγμα: που δεν παίζει ποτέ τένις μαζί μου. Και δεν είναι λόγω έλλειψης προσπάθειας αλλά φοβάται πολύ μήπως την κοροϊδέψω!».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News