Μαρία Αντωνά: Ο γάμος με τον Άρη Σοϊλέδη και η πρόταση για το Survivor

Η Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Τρίτη 1/3). Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Άρη Σοϊλέδη, αν της λείπει ο σύντροφός της και η αποκάλυψη για το εαν θα πήγαινε και εκείνη στο Survivor. 

Η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Είχαμε κάνει μια συζήτηση μήπως πηγαίναμε μαζί στο Survivor. Η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε, προχώρησε η περίπτωση του Άρη και είναι το ίδιο. Φυσικά θα πήγαινα».

Επιπλέον, στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εάν της λείπει ο Άρης Σοϊλέδης, είπε: «Μου λείπει πολύ ο Άρης. Κάθε φορά που έρχεται ένας παίκτης από το παιχνίδι μου φέρνει και ένα μήνυμα αγάπης. “Ο Άρης σ’ αγαπά πολύ”, “Ο Άρης σε σκέφτεται”, “Ο Άρης είναι καλά”. Με την Πελαγία που μιλούσαμε με ρώτησε πως το διαχειρίζομαι. Είμαι πολύ καλά. Θέλω να προχωρήσει, να τον δω να κερδίζει. Πωρώνομαι πάρα πολύ μαζί του. Ξέρω ότι είναι πολύ αγωνιστικός. Και είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αγωνιστικά τουλάχιστον, από τη στιγμή που είναι ένα παιιχνίδι επιβίωσης και αγώνα του αξίζει να μείνει για καιρό».

Για την επαγγελματική της πορεία, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τη συγκεκριμένη περιόδο την βλέπουμε καθημερινά στη πρωινή εκπομπή του Open, «ποιος είναι πρωινιάτικα» αλλά την ακούμε και στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Sfera 102,2».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News