Survivor 2022: Μάχη ποδοσφαίρου - στίβου για το έπαθλο και στη μέση η Βρισηίδα και ο... φαρμακοποιός

Survivor 2022: Μάχη ποδοσφαίρου – στίβου για το έπαθλο και στη μέση η Βρισηίδα και ο… φαρμακοποιός Media, τηλεόραση

Από το 2017 που επέστρεψε και προβάλεται σταθερά στην ελληνική τηλεόραση το reality παιχνίδι επιβίωσης Survivor δεν λέει να κατέβει από την κορυφή στις τηλεθεάσεις. Καθημερινά κατά την προβολή των επεισοδίων και αρκετές ώρες αργότερα το Twitter παίρνει φωτιά και το #survivorgr είναι σχεδόν καθημερινό πρώτο trend, ενώ οι αποχωρήσεις παικτών συζητιούνται για μέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι έχουν όλοι, αλλά αυτοί που ξεχωρίζουν προέρχονται αποκλειστικά από έναν χώρο, τον αθλητισμό. Σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, όπου πραγματικά το Survivor τα «σπάει», οι νικητές ήταν δύο ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος «Ντάνος» Αγγελόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης, μία πρωταθλήτρια του στίβου, η Κατερίνα Δαλάκα, κι ένας personal trainer, ο Ηλίας Γκότσης.

Οι αθλητές που έχουν επιβιώσει στο Survivor 2022

Το Survivor 2022, φαίνεται ότι δεν θα ξεφύγει από την πεπατημένη, καθώς τα φαβορί προέρχονται από το χώρο του ποδοσφαίρου και του στίβου. Από τη μια έχουμε έναν πολύ γνωστό εν ενεργεία παίκτη, τον Άρη Σοϊλέδη, την πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, Στέλλα Ανδρεάδου, τον Στάθη Σχίζα που έπαιξε μέχρι και Β’ Εθνική και έναν παλιό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στα τοπικά των Φαρσάλων, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο χώρος του κλασικού αθλητισμού εκπροσωπείται από την πρωταθλήτρια των στιπλ, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Και κάπου στη μέση βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου, πρώην σπρίντερ και νυν ποδοσφαιρίστρια.

Όλοι αυτοί μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου πασχίζουν καθημερινά στους στίβους μάχης και φέρνουν τις περισσότερες νίκες στις ομάδες τους.

Με το παιχνίδι να έχει προχωρήσει αρκετά οι προβλέψεις για τον τελικό νικητή, δίνουν και παίρνουν, ενώ κάθε εβδομάδα τα δεδομένα και οι συμπεριφορές αλλάζουν. Το χεράκι του βάζι με τη μαεστρική κάλυψη της καθημερινότητας των παικτών στον Άγιο Δομίνικο ο ιδιοκτήτης της Χαλ και παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί και οι συνεργάτες του.

Φθίνει η δημοτικότητα του Άρη Σοϊλέδη

Πριν από λίγο καιρό ο κορυφαίος στους στίβους μάχης και στη στρατηγική, Άρης Σοϊλέδης φαινόταν να είναι το μεγάλο φαβορί. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από την πατρίδα του τη Θήβα και από νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Ολυμπιακό. Δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ και στο Λεβαδειακό και έπειτα μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας. Ακολούθησαν η Νίκη Βόλου, η ΑΕΚ, η Ομόνοια, η Κέρκυρα και οι ρουμάνικες Μποτοσάνι και Στεάουα. Αν και είναι επαγγελματίας από το 2009 στη Super League έπαιξε μόλις σε 46 ματς, άλλα 20 στην Κύπρο και 40 στη Ρουμανία, ενώ μετρά και 75 συμμετοχές στη Football League. Πέρυσι έμεινε χωρίς ομάδας και βρήκε καταφύγιο στο Survivor.

Οι τελευταίες εβδομάδες, πάντως, ειδικά μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, μια φημολογούμενη σχέση με συμπαίκτριά του, παρ’ ότι πρόκειται να έλθει εις γάμου κοινωνία με τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, οι καυγάδες του σε σημείο να έρθει σχεδόν στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια και η ενέργειά του να χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο ντόπιου, αν και απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς, έριξαν αισθητά τη δημοτικότητα του 31χρονου αμυντικού.

Σταθερή δύναμη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ηρέμησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Από την άλλη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ανεβαίνει αθόρυβα, είναι στατιστικά η κορυφαία γυναίκα στους στίβους μάχης και μένει μακριά από καυγάδες. Έχει πολλές διακρίσεις στην καριέρας της, ειδικά στα 3.000 μ. στιπλ, όπου κατέχει την 8η επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα με 10:29.90, τρέχοντας με τα χρώματα του Πανιωνίου. Διατηρεί δεσμό με τον πρωταθλητή των σπριντ Παναγιώτη Τριβυζά. Μοναδικό μείον στη συμπεριφορά της, ειρωνικό σχόλιο στο Instagram για την Χατζηανδρέου, πριν μπει στο παιχνίδι, το οποίο δεν έχει πια ξεχαχτεί.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stavroula_xrysaeidi

Η 23χρονη Ασημίνα Χατζηανδρέου υπήρξε συναθλήτρια της Χρυσαειδή στον ΟΦΚΑ Οδυσσέα Αγίου Δημητρίου. Αργότερα μεταγράφηκε στον γειτονικό ΓΣ Ηλιούπολης. Διακρίθηκε κυρίως στα 200 μ., όπου πέτυχε καλύτερη επίδοση 25.09. Τον τελευταίο χρόνο άφησε τον στίβο για το ποδόσφαιρο και τον Οδυσσέα Μοσχάτου (πρώην Γλυφάδας), που μετέχει στην Α’ Εθνική. Αν και δυνατή στα αγωνίσματα, εξ ου και το παρατσούκλι «βουνό», η αγαπημένη του τραγουδιστή Χρήστου Δάντη, έβγαλε πολύ γκρίνια πριν μπουν στο παιχνίδι οι καινούργιοι παίκτες και την ενημερώσουν για τη χαμηλή δημοτικότητά της. Έκτοτε έριξε τους τόνους, αλλά κανείς δεν ξεχνά τις κατά καιρούς κόντρες της, όπως με τον δημοφιλή στο κοινό Σπύρο Μαρτίκα.

Ανεβαίνει η Στέλλα, σταθερός ο Κατσαούνης, ερωτηματικό ο Σχίζας

Το μεγάλο αουτσάιντερ φαίνεται να είναι η Στέλλα Ανδρεάδου. Έπαιξε αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έγινε προπονήτρια στην Αγγλία, θητεύοντας στις Μπέρμιγχαμ, Άστον Βίλα και Κόβεντρι. Η ειδικότητά της είναι καθηγήτρια ειδικής αγωγής. Μέχρι τώρα έχει μείνει μακριά από συμμαχίες και κλίκες και είναι ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Andreadou (@stella_andreadou)

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ποντάρει πολύ στη στήριξη της πατρίδας του και όλης της Θεσσαλίας και τις επικαλείται συνέχεια. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι σε παιχνίδι ποδοσφαίρου στις αρχές του Survivor έδειξε πιο εύστοχος και πιο επικίνδυνος επιθετικά από τον Σοϊλέδη, αν και πιο άτεχνος.

Ο Στάθης Σχίζας που ξεκίνησε από τους νέους του Πανιωνίου και πέρασε από δύο ομάδες της Λευκάδας, τον Οδυσσέα Νυδρίου και τον Τυληκράτη, θεωρείται ήρεμη δύναμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει μεγάλο fun club. Ουσιαστικά η δημοφιλία του είναι άγνωστη, αφού δεν έχει μπει σε δοκιμασία ψηφοφορίας. Φημολογείται ότι διατηρεί σχέση με την Άννα Παναγιώταρου.

Το αουτάιντερ από την κωπηλασία

Η κωπηλασία έχει τη δική της ισχυρή παρουσία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 και χάλκινης στον κόσμο στην ίδια κατηγορία στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Θωμαΐς (Μαίη) Εμμανουηλίδου. Είναι «σκυλί» στο στίβο μάχης και δεν έχει προκαλέσει συμπαίκτες ή αντιπάλους. Η δημοτικότητά της πάντως επλήγη, καθώς πρόσφατα προσχώρησε στην «ομάδα Σοϊλέδη» που φαίνεται να επηρεάζει τις ψηφοφορίες και άμεσα εμφανίστηκαν στο Twitter τα πρώτα σχόλια εις βάρος της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomais Emmanouilidou (@maih_emm)

Από τους υπόλοιπους εναπομείναντες παίκτες με την πυγμαχία έχουν ασχοληθεί οι Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Ταλάντσεφ, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αγαπημένη του πρώην προέδρου της Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη, ο tiktoker Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, o Σπύρος Μαρτίκας, o σεφ Απόστολος Ρουβάς, ο χορευτής Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου είχαν από ελάχιστη ως ανύπαρκτη σχέση με τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Ο survivor Μαρτίκας και η δημοφιλής Βρισηίδα απειλούν τους αθλητές

Αν το έπαθλο δεν καταλήξει σε αθλητή, τότε ο μετρ της επιβίωσης στις ψηφοφορίες φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτοί οι νικητές.

Ο πρώτος, γνωστός φαρμακοποιός στην περιοχή του Κερατσινίου, έχει τον τρόπο του να είναι αρεστός στον κόσμο, όπως συμβαίνει και με τις επιχειρήσεις του, όταν σε πείσμα των συναδέλφων του έβαλε την τιμή του self test στα 4 μόλις ευρώ την περίοδο της πανδημίας.

Η Βρισηίδα, εστεμμένη των καλλιστείων και γνωστή από το πέρασμά της από το My Style Rocks, κάνει γκελ στον ανδρικό πληθυσμό, παρά τα κατά καιρούς ξεσπάσματα της προς φίλους και αντιπάλους.

 

Με αρκετές εβδομάδες να απομένουν ακόμα, τα δεδομένα και τις συμμαχίες να αλλάζουν καθημερινά, φαίνεται ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα στο δημοφιλές παιχνίδι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News