Το πανό της ντροπής: H Spy Cam το γνώριζε από τις 16/2, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστυνομία το έμαθαν την Πέμπτη;

Ένα πανό που προκάλεσε οργή και αηδία σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, ακόμη και στις εκατοντάδες χιλιάδες υγιών φίλων του ΠΑΟΚ που φυσικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα «παράσιτα» που έχουν εισχωρήσει στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, οι αντιδράσεις για το συγκεκριμένο κατάπτυστο πανό που κρεμάστηκε φαρδύ πλατύ στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας (και αποτέλεσε οπτικό ντεκόρ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ σε εκατομμύρια τηλεοπτικός δέκτες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων) ήταν έντονες!

Η ετεροχρονισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το σάλο που δημιουργήθηκε!

Αρχικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Εν συνεχεία πληροφορηθήκαμε ότι με παρέμβαση Εισαγγελέα αναζητούνται τα πρόσωπα των οπαδών που ανάρτησαν το συγκεκριμένο εμετικό πανό, με το οποίο οπαδοί του ΠΑΟΚ έδιναν… κουράγιο σε συνοπαδούς τους που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού!

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Spy Cam για το «πανό της ντροπής» στις 16 Φεβρουαρίου

Θαρρείς και όλοι πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη του συγκεκριμένου πανό το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας. Θαρρείς και άπαντες (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αστυνομία και Πολιτεία) έπεσαν από τα σύννεφα! Η αλήθεια είναι, όμως, πολύ διαφορετική…

Από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου (παραμονή, δηλαδή, του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ) η στήλη “Spy Cam” του sportday.gr είχε φιλοξενήσει την πληροφορία που κυκλοφορούσε σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν πανό ενόψει της ρεβάνς με τους Δανούς στην Τούμπα.

Δυο μέρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού η “Spy Cam” ανέφερε τα εξής στο αποκαλυπτικό της δημοσίευμα:

{Βγήκε και καταδίκασε τους πάντες ο Ιβάν για την οπαδική βία. Λέγεται, όμως, στη Θεσσαλονίκη ότι τις εξετάσεις θα τις δώσει στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Τότε που οι συνδεσμίτες ετοιμάζονται να βγάλουν πανό για λευτεριά σε όσους συνελήφθησαν ως φυσικοί αυτουργοί ή συνεργοί στη δολοφονία του Άλκη. Για να δούμε, εάν θα αντιδράσει ο Σαββίδης στο πανό. Εκτός και αν μεριμνήσει καταλλήλως, ώστε να μην εμφανιστεί. Είναι, πάντως, έτοιμο…}

Τα αμείλικτα ερωτηματικά προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Δέκα μέρες πριν την ανάρτηση του «πανό της ντροπής» στην Τούμπα και ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο πανό είχε ΗΔΗ σχεδιαστεί! ΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ! Και κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε το παραμικρό για να εμποδίσει την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ!

Όσο αποκαλυπτική κι αν είναι η καθημερινή “Spy Cam” του sportday.gr, το πρωί της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου δεν έκανε τίποτα λιγότερο, ή τίποτα περισσότερο από το να μεταφέρει πληροφορίες που κυκλοφορούσαν σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!

Αν δεχτούμε, λοιπόν, ότι τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και οι Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, αγνοούσαν μια πληροφορία που όχι μόνο είχε φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά είχε δημοσιευτεί κιόλας στα αθλητικά media, τότε το πρόβλημα ελέγχου των οργανωμένων οπαδών στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο απ’ ότι πιστεύουμε.

Όχι δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο. Όλοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ και όλοι ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ να εμφανιστεί το συγκεκριμένο άθλιο πανό στην Τούμπα. Άλλωστε ακόμη κι όταν εμφανίστηκε, κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να κατέβει.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν με την άνεσή τους στον αγωνιστικό χώρο και το κρέμαγαν επί αρκετή ώρα (άλλωστε ένα τόσο μεγάλο πανό δεν μπορεί να στηριχτεί μέσα σε λίγα λεπτά), κανείς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ούτε η διοίκηση, ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε το υγιές κομμάτι των οργανωμένων οπαδών) δεν έκανε το παραμικρό για να κατέβει, προκειμένου να προστατευτεί η εικόνα της ίδιας της ομάδας και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πρωταγωνίστησαν σε μια νύχτα που άξιζε να είναι βραδιά θριάμβου του «Δικέφαλου του Βορρά» και πέρασε στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες κηλίδες στην ιστορία του συλλόγου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News