Δίκη Σαββίδη: Η απίστευτη μαρτυρία Δημητριάδη για την εισβολή Ιβάν που… «ηρέμησε την εξέδρα»!

Ακόμα και οι οπαδοί της ΑΕΚ αισθάνθηκαν ντροπή από την κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης, για το ντου του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι της Τούμπας τον Μάρτιο του 2018.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης» ακύρωσε πλήρως όσα είχε καταθέσει προ τετραετίας στα πειθαρχικά όργανα, όταν η ομάδα του κυνηγούσε να πάρει το πρωτάθλημα και επιχείρησε να βγάλει λάδι τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Ασφαλώς με τις σχετικές εντολές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν αισθάνθηκα φόβο. Στα αποδυτήρια που επιστρέψαμε, οι παίκτες είπαν ότι το είδαν, αλλά σε επίπεδο “είδαμε, ακούσαμε”, κάποιοι δεν ήταν σίγουροι. Υπήρχε περισσότερο ανησυχία για την τύχη του γκολ», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο Δημητριάδης και υποστήριξε ότι «τέτοιες διαμαρτυρίες γίνονται σε όλες τις χώρες». Ξέχασε, βέβαια, να αναφέρει έστω και ένα παράδειγμα με ντου προέδρου στο γήπεδο και, μάλιστα, με όπλο σε εμφανή θέση. Προτίμησε ο Δημητριάδης θα χρίσει… ευεργέτη του ποδοσφαίρου τον Σαββίδη.

«Ίσως ηρέμησε τα πράγματα στις κερκίδες. Θα μπορούσε να γίνει σύρραξη μεταξύ των παικτών, να εισέλθουν οπαδοί στο γήπεδο». Τα (γεμάτα νόημα) χαμόγελα από την εισαγγελέα της έδρας απλά επιβεβαίωσαν ότι ούτε ένας στη δικαστική αίθουσα δεν πίστευε αυτά που άκουγε από τον Δημητριάδη. Όπως δεν τα πίστεψαν και οι οπαδοί της ΑΕΚ που επιτέθηκαν τόσο στον άλλοτε επιθετικό της ομάδας τους, όσο και στον Δημήτρη Μελισσανίδη…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News