Mega: Το ματς του Champions League που θα δούμε την Τετάρτη στο Mega

Το UEFA Champions League επιστρέφει ζωντανά στο κανάλι MEGA. Ξεχωρίζει στις αθλητικές μεταδόσεις το Ίντερ – Λίβερπουλ, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Το UEFA Champions League επιστρέφει ζωντανά στο MEGA με τη σπουδαία αναμέτρηση Ίντερ – Λίβερπουλ, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 22:00.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας υποδέχονται στο Σαν Σίρο την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας Κώστας Τσιμίκας, για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με το Pre–Game του μεγάλου αγώνα, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, αφιερώματα στους πρωταγωνιστές του ματς καθώς και τα highlights των αγώνων της Τρίτης.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ξεκινά το Post–Game με την ανάλυση του αγώνα και τις κομβικές φάσεις της αναμέτρησης Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός, το δημοσιογραφικό σχόλιο κάνει ο Αντώνης Καρπετόπουλος και την τεχνική προσέγγιση ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος.

Το UEFA Champions League επιστρέφει στο MEGA.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News