ΓΙΑΝΙΝΑ ΒΙΚΜΑΓΙΕΡ: Η τενίστρια που «μεταμορφώνεται» σε τραγουδίστρια!

Η Βελγίδα τενίστρια, Γιανίνα Βικμάγιερ συμμετέχει σε ένα σόου μεταμορφώσεων χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό της!

Το μουσικό σόου, Masked Singer είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά διαγωνισμών τραγουδιού που ξεκίνησε στις 2 Ιανουαρίου 2019 στη Νότια Κορέα.

Περιλαμβάνει διασημότητες να τραγουδούν φορώντας ένα «κεφάλι» και το κοστούμια ώστε να μην φαίνεται ποια είναι η ταυτότητά τους.

Στο συγκεκριμένο, λοιπόν, σόου εμφανιζόταν η σπουδαία τενίστρια, Γιανίνα Βικμάγιερ. Η 32χρονη σταρ του τένις, που έβαλε για λίγο την καριέρα της σε αναμονή για να γεννήσει τον Απρίλιο του 2021, είχε δώσει τον καλύτερο εαυτό της με το τραγούδι Tik Tok της Kesha που κανείς δεν περίμενε πως πίσω από την μάσκα, θα ήταν η αθλήτρια! 

Όταν τελείωσε την εμφάνισή της, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω κάτι εκτός της “ζώνης άνεσής” μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι τα κατάφερα. Ήταν πολύ περίεργο, από το πρώτο μάθημα τραγουδιού μέχρι τις πρόβες. Πραγματικά δεν είναι ο κόσμος μου. Μου αρέσει να τραγουδάω, αλλά στο αυτοκίνητο. Θα μου άρεσε πολύ να τραγουδήσω άλλα τραγούδια, αλλά ήμουν επίσης χαρούμενη που επέστρεψα γεμάτη!»  

Επιπλέον, ανέφερε: «Δεν ξέχασα καμία κίνηση και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου. Στη συνέχεια όμως οι μάσκες πέφτουν και κανείς δεν περίμενε ότι θα ήμουν εγώ κάτω από τη μάσκα. Ήταν ωραίο να βλέπω τα πρόσωπά τους τη στιγμή που έβγαλα τη μάσκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβα μέρος και σκέφτηκα ότι ήταν μεγάλη τιμή να είμαι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους κορυφαίους. Πραγματικά ξεπέρασα τους φόβους και είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την περιπέτεια».

Στο τουίτερ ανήρτησαν ένα post μετά την εμφάνισή της λέγοντας: 

Ελπίζουμε, ειλικρινά ότι μετά από όλη την ιστορία με τον Τζόκοβιτς να μην έκανε τους λάτρεις του τένις να χάσουν τη Γιανίνα Βικμάγιερ που εμφανίζεται στη βελγική εκδοχή του The Masked Singer.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News