Wimbledon: Ο Κύργιος στον τελικό! Λύγισε ο σιδερένιος Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου πως λόγω τραυματισμού δεν θα συμμετάσχει στον ημιτελικό του Wimbledon κόντρα στον Νικ Κύργιο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο την Παρασκευή (8/7) στα ημιτελικά του Wimbledon, ωστόσο ο αγώνας αυτός δεν θα πραγματοποιηθεί.

 

Ο τραυματισμός του στους κοιλιακούς στον αγώνα με τον Τέιλορ Φριτς ήταν πιο σοβαρός από όσο φάνηκε και τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το τουρνουά, που μπορεί να είναι και το τελευταίο του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ναδάλ έδειξαν μια θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κύργιος προκρίθηκε στον παρθενικό τελικό της καριέρας του σε Grand Slam την Κυριακή (10/6, 16:00), όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάμερον Νόρι

Oι δηλώσεις του Ναδάλ

«Σκέφτηκα καλά πριν πάρω αυτή την απόφαση και δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Θα ρισκάρω έναν τραυματισμό που μπορεί να με αφήσει εκτός για 2-3 μήνες.

»Πήρα αυτή την απόφαση επειδή δεν θα είμαι σε θέση να είμαι ανταγωνιστικός και να κερδίσω τους 2 επόμενους αγώνες. Δεν θέλω να κάνω τα πράγματα χειρότερα, είμαι όμως πολύ λυπημένος που ήρθαν έτσι τα πράγματα».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News