Άννα - Μαρία Γκολτές: H μούσα του Λούκα Ντόντσιτς ήταν κούκλα από το... δημοτικό!

Άννα – Μαρία Γκολτές: H μούσα του Λούκα Ντόντσιτς ήταν κούκλα από το… δημοτικό! Lifestyle, Gossip

Η Άννα – Μαρία Γκολτές γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1998, είναι μοντέλο, κατάγεται απο την Σλοβενία, έχει το δικό της, προσωπικό blog και είναι σύντροφος του Λούκα Ντόντσιτς απο την ηλικία των 12 ετών, όταν και οι δύο πήγαιναν ακόμη στο… δημοτικό!

Έχει δουλέψει για το Immortal Model Management και το Campbell Models. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει, πως κάποτε χόρευε επαγγελματικά για 10 χρόνια πριν κάνει μετάβαση στην καριέρα της. Έχει επίσης υπάρξει και γυμνάστρια για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, στο instagram μοιράζεται συχνά τη ρουτίνα της προπόνησής της και κάποια tips απο την διατροφή της. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο NBAερ, Λούκα Ντόντσιτς η σχέση του με την Γκολτές είναι μεγαλύτερη από την καριέρα του στο ΝΒΑ. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε ηλικία 12 ετών και η σχέση τους ξεκίνησε καθαρά φιλική. Αφού και οι δύο τελείωσαν το σχολείο, πήραν χωριστούς δρόμους καθώς ο Ντόντσιτς  πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης για να ξεκινήσει την καριέρα του στο μπάσκετ και η Άννα – Μαρία άρχισε να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε επίσημα να βγαίνει το 2016, όταν ο Λούκα ήταν μόλις 17 ετών, τότε που σιγά – σιγά έμπαινε στο χώρο του NBA. Η μοίρα ήταν υπέρ τους καθώς το International Management Group κάλεσε το μοντέλο στις ΗΠΑ για να χειριστεί ένα από τα έργα τους, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στο μοντέλο της Σλοβενίας να επανενωθεί μαζί του. 

Το 2018 είχαν χωρίσει για πολύ λίγο καιρό όταν ο Ντόντσιτς μετακόμισε στην Αμερική όταν τον είχαν κάνει ντραφτ στους Ντάλας Μάβερικς. Όμως, λίγους μήνες μετά, τα ξαναβρήκαν και τώρα, μένουν μαζί εκεί με δύο σκυλιά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News