Σακίρα - Πικέ: Κόλαση στο twitter για τον χωρισμό, το «μήνυμα» της Κολομβιανής

Σακίρα – Πικέ: Κόλαση στο twitter για τον χωρισμό, το «μήνυμα» της Κολομβιανής. Gossip, χωρισμός, Πικέ, social media

Η σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» αποκάλυψε ότι η Σακίρα έπιασε τον Ζεράρ Πικέ με άλλη γυναίκα και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει.

Φήμες επίσης λένε πως ο Πικέ έχει μετακομίσει ήδη στο παλιό του σπίτι όπου μάλιστα, βγαίνει τα βράδια και ξενυχτά μαζί με γυναικείες υπάρξεις.

Ωστόσο, κανένας απο τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι αλλά ούτε αρνηθεί ενώ στα social media είναι και οι δύο πολύ χαλαροί. Και εκεί που περιμέναμε να γινόταν και ο κακός χαμός με unfollow, ακόμα και αυτό, δεν έχει συμβεί μέχρι νεοτέρας.

Η Σακίρα, όμως, είχε βγάλει ένα τραγούδι πριν περίπου ένα μήνα, το «Te Felicito» που σημαίνει, «Συγχαρητήρια». Προφανώς, είναι ένα μήνυμά της αρκετά πριν αποκαλυφθεί η απιστία του Πικέ στα Μέσα Ενημέρωσης. Επιπλέον, οι στίχοι αναφέρουν και: «Αυτή η παράσταση σου ταιριάζει. Σας συγχαίρω, πόσο καλά συμπεριφέρεστε, γι’ αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία. Αυτή η παράσταση σου ταιριάζει. Σας συγχαίρω, πόσο καλά συμπεριφέρεστε. Σας έπιασα»

Η Σακίρα για να μην δείξει πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα «μήνυμα» προς τον Πικέ, κάλεσε τους θαυμαστές της να κάνουν την χορογραφία viral στο TikTok. 

Και εννοείται πως το Twitter δεν θα άφηνε ένα τέτοιο γεγονός ασχολίαστο και έκανε… πάρτυ!

Οι έξυπνοι και πονηροί χρήστες θυμόντουσαν πως ο ηθοποιός Χένρι Καβίλ θαύμαζε πολύ την Σακίρα κι έτσι, της βρήκαν τον επόμενο! Υπάρχει ένα πολύ χαρακτηριστικό βίντεο που έχει κάνει τους θαυμαστές του Χένρι να τρελαίνονται εξίσου με τους θαυμαστές της Σακίρα με τον ηθοποιό να θαυμάζει την τραγουδίστρια από απόσταση ενώ μιλάει σε δημοσιογράφο.

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News