Νίνα Γκέμπι: Η αθλήτρια της ιππασίας που «μάγεψε» τον τενίστα Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ

Η Νίνα Γκέμπι γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 2000 στη Βόρεια Καρολίνα. Η Νίνα και η αδερφή της έχουν κροατική καταγωγή και εκπροσωπούν το Μαρόκο στο άθλημα της ιππασίας.

Ο πατέρας της Νίνα είναι δάσκαλος της ιππασίας και γι αυτό ακολούθησε και εκείνη το συγκεκριμένο άθλημα. Περισσότερο γνωστή έγινε λόγω της σχέσης της με τον τενίστα, Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ. Ωστόσο, επειδή είναι πολύ ενεργή και στα social media, την ήξερε αρκετός κόσμος.

Η σχέση της με τον Αλιασίμ ξεκίνησε απο το 2019. Τον ακολουθεί σε όλους τους αγώνες και είναι η δύναμή του. Σήμερα, είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στη λίστα των κορυφαίων 10 τενιστών του πλανήτη. Κατέχει την 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στο απλό ανδρών.

Η Νίνα ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram γι αυτό, άλλωστε, έχει τόσο προσεγμένο προφίλ. Η Νίνα και ο Φελίξ έχουν εμπνεύσει τους θαυμαστές τους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους καθώς μοιράζονται κάποια tips για το πώς να πετύχουν στη ζωή τους.

Φήμες αναφέρουν πως δεν αργεί η πρόταση γάμου αν και είναι μόλις 22 ετών. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και αυτό αρέσει και στους fan τους. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News