Ντανιέλλα Σεμάν: Η απίστια για χάρη του Σεσκ Φάμπρεγας και το αυτόγραφο που τους οδήγησε στον γάμο

Η Ντανιέλλα Σεμάν είναι μοντέλο από το Λίβανο και σύζυγος του Ισπανού αστέρα του ποδοσφαίρου Σεσκ Φάμπρεγας. Έχει πέντε παιδιά εκ των οποίων τα τρία με τον Φάμπρεγας και τα άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο της με τον μεγιστάνα του real estate Elie Taktouk.

Μάλιστα, το μοντέλο είχε απατήσει τον μεγιστάνα με τον ποδοσφαιριστή και εννοείται πως αυτός ήταν και ο λόγος που το διαζύγιο δεν ήταν φιλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, υπήρξε  δικαστική διαμάχη. 

Η Ντανιέλλα Σεμάν γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1975 στο Λίβανο. Μεγάλωσε μαζί με τα πέντε αδέλφια της: Ρομέο, Ναζάρ, Ματζντ, Σουζάνα και Αμίρ. Είναι γνωστή για την καριέρα της στο μόντελινγκ και έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα αρκετών περιοδικών μόδας. Ωστόσο, η φήμη της «μεγάλωσε» όταν παντρεύτηκε τον Σεσκ Φάμπρεγας. 

Η ιστορία της γνωριμίας τους έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά ήταν και η αιτία που χώρισε με τον τότε σύζυγό της. Η σχέση της με τον Ισπανό αστέρα ξεκίνησε το 2011. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο «Nozomi», ένα ιαπωνικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Στο εστιατόριο συνοδευόταν από τον γιό της Τζόζεφ, ο οποίος είναι ποδοσφαιρόφιλος και γι αυτό πλησιάσε τον ποδοσφαιριστή για ένα αυτόγραφο.

Αργότερα αντάλλαξαν τους αριθμούς των τηλεφώνων τους και άρχισαν να βγαίνουν. Όμως, ορισμένες πηγές «αντικρούουν» αυτήν την ιστορία και αποκαλύπτουν ότι η Ντανιέλλα είχε ρίξει προσεκτικά ένα χειρόγραφο σημείωμα με τον αριθμό της πάνω στο τραπέζι του Σεσκ και έφυγε. Ο γάμος τους πραγματοποίηθηκε στις 15 Μαϊου του 2018 στο «Cliveden House», Taplow, Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, είναι πολύ καλή φίλη με την γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο και πρόσφατα, έκαναν μαζί διακοπές σε ένα υπερπολυτελέστατο σκάφος. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News