Ορμπελίν Πινέδα: Στην Ακρόπολη με την σύζυγό του με αφορμή την επέτειό τους
Ο Ορμπελίν Πινέδα βρήκε λίγο χρόνο να ξεφύγει από το απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ και επισκέφθηκε την Ακρόπολη μαζί με την σύζυγό του, Γκαμπριέλα Ρίος.
Ο Ορμπελίν Πινέδα εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε μαζί με την σύζυγό του, Γκαμπριέλα Ρίος και τα παιδιά του στα αξιοθέατα της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη και στον ναό του Παρθενώνα.
Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2016 και από τότε είναι αχώριστοι. Η σύζυγός του τον ακολούθησε και στην Ελλάδα, τώρα που ο Πινέδα, στη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ. Ενώ πριν έρθουν στην Ελλάδα, ζούσαν στο Μεξικό.
Μαζί, έχουν δυο παιδιά: τον γιο τους, Ηλίας ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019, ενώ ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.
Δεν αποκλείεται μετά την Αθήνα, να επισκεφθούν κάποιο νησί μιας και ειδικά στη Μύκονο, μέχρι στιγμής, έχουν πάει πολλοί αθλητές όπως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα που ανήρτησε η σύζυγός του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Instagram: @orbelin7pineda

Instagram: @orbelin7pineda

Instagram: @orbelin7pineda
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
