Ρακέλ Μαουρί: Το μοντέλο που έχει αρνηθεί 20 φορές να βγει με τον Ιβάν Ράκιτιτς!

Κι όμως! Η Ρακέλ Μαουρί δεν ήθελε από την αρχή τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ιβάν Ράκιτιτς λόγω της δουλειάς του αλλά τελικά… παντρεύτηκαν!

Αυτό το όμορφο μοντέλο, Ρακέλ Μαουρί γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 1989, στη Σεβίλλη και είναι η σύζυγος του Ιβάν Ράκιτιτς απο το 2013 και μαζί έχουν δυο παιδιά.

Instagram: @raquel_mauri

Οι δυο τους νωρίστηκαν το 2011 σε ένα μπαρ ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν η Ρακέλ ως barista. Απολάμβανε τη δουλειά της αλλά ποτέ δεν ήξερε ότι θα συναντούσε έναν διάσημο ποδοσφαιριστή. Ο Ιβάν την ερωτεύτηκε αμέσως και αποφάσισε να την κυνηγήσει, αλλά υπήρχε ένα εμπόδιο. Η Ρακέλ απέρριψε τον διάσημο ποδοσφαιριστή πολλές φορές επειδή η καριέρα του τον έκανε να αλλάζει αρκετές πόλεις.

Instagram: @raquel_mauri

Χωρίς αυτό να είναι σίγουρο, τα ξένα Μέσα λένε πως της είχε ζητήσει να βγουν 20 φορές με την Ισπανίδα καλλονή να λέει συνεχώς «όχι». Με… τα χίλια ζόρια τελικά δέχθηκε να βγουν και τους έφερε στον γάμο.

Instagram: @raquel_mauri

Τη παρούσα περίοδο, εργάζεται ως μοντέλο και δουλεύει και απο τα social media διαφημίζοντας διάφορα προϊόντα ομορφιάς. Επιπλέον, είναι πολύ καλές φίλες με την γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο καθώς αρκετά συχνά, δημοσιεύουν κοινά story στο Instagram από τις εξόδους τους.

Instagram: @raquel_mauri

Η πρώτη τους κόρη γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2013 και το 2016 γεννήθηκε η δεύτερη. Όλοι μαζί πάνε στο γήπεδο για να καμαρώσουν τον Ιβάν Ράκιτιτς!

Instagram: @raquel_mauri

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News