Ντανιέλα τερ Στέγκεν: Το μοντέλο των social media που... ζαλίζει τον πορτιέρο της Μπάρτσα

Υπάρχουν στιγμές που ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, μοιάζει λίγο… αφηρημένος στα παιχνίδια του. Εσείς δεν θα ήσασταν αν είχατε δίπλα σας την Ντανιέλα;

Η Ντανιέλα τερ Στέγκεν είναι γνωστή Influencer, μοντέλο στα social media και μάλιστα  από εκείνα τα μοντέλα που έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά account καθώς το περιεχόμενο των φωτογραφιών είναι αρκετά ωραίο!

Instagram: @daniterstegen

Επιπλέον, είναι γνωστή και για τον γάμο της με τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν. Επειδή ο σύζυγός της είχε μετακομίσει στην Ισπανία για την Μπαρτσελόνα, η ίδια αποφάσισε να τον ακολουθήσει και να σπουδάσει! Γράφτηκε στο κολέγιο στον τομέα της αρχιτεκτονικής, με τη Βαρκελώνη να είναι για εκείνη το ιδανικό μέρος για να έχει και τον έρωτά της αλλά και την δουλειά που ήθελε.

Instagram: @daniterstegen

Πριν όμως εγκατασταθεί μόνιμα στην Ισπανία, ταξίδεψε στην Καλιφόρνια και έμεινε εκεί για ένα χρόνο για να ολοκληρώσει ένα μέρος των σπουδών της, τύπου πρακτική άσκηση. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσω ενός βίντεο στο Facebook το 2017.  Και μεά από λίγο καιρό, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Instagram: @daniterstegen

Instagram: @daniterstegen

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News