Σάντρα Γκάγκο: Το πανέμορφο μοντέλο που...χώρισε τον Φελιθιάνο Λόπεθ από την πρώτη σύζυγό του

Ο σπουδαίος τενίστας, Φελιθιάνο Λόπεθ άφησε την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια του μοντέλου, Σάντρα Γκάγκο, με την οποία παντρεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ από τη μέρα που τη γνώρισε!

Η γοητευτική Σάντρα Γκάγκο είναι ένα διάσημο μοντέλο, που γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1995 στην Ισπανία. Έχει εκπροσωπήσει πολλά διαφορετικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των Traffic Models και Oui Management.

Instagram: @sandragago_

Είναι παντρεμένη από τον Σεπτέμβριο του 2019 με τον γνωστό τενίστα, Φελιθιάνο Λόπεθ και γνωρίστηκαν κάπου το 2018. Άρχισε για πρώτη φορά να μοιράζεται τις επαγγελματικές της φωτογραφίες μέσω του Instagram τον Μάιο του 2013. Την ίδια χρονιά, άρχισε να εμφανίζεται ως μοντέλο και σε διάφορα περιοδικά.

Instagram: @sandragago_

Επιπλέον, έχει περπατήσει  στην Εβδομάδα Νυφικής Μόδας της Βαρκελώνης που παρουσίασε ο Valmont και μοιράστηκε φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί, τον Απρίλιο του 2019. Αν και είναι μόλις 26 ετών, έχει κάνει ήδη πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις.

Instagram: @sandragago_

Με τον Φελιθιάνο Λόπεθ δεν είναι και πολύ καιρό παντρεμένοι καθώς ο τενίστας είχε ξανά παντρευτεί, πάλι μοντέλο, την Άλμπα Καρίγιο αλλά ο γάμος τους κράτησε για ένα χρόνο.

Instagram: @sandragago_

Instagram: @sandragago_

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News