Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Πώς... εκτόξευσε τις πωλήσεις λουκάνικων στην Ισπανία!

Η προβολή του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Χεορχίνα Ροντίγκεζ έχει εκτοξεύσει τον τουρισμό αλλά και τις πωλήσεις ενός παραδοσιακού είδους λουκάνικου στην Ισπανία.

Η δύναμη που έχει η εικόνα και το liestyle της συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο, φάνηκε για μία ακόμα φορά, επηρεάζοντας τόσο τον τουρισμό όσο και τις πωλήσεις ενός συγκεκριμένου προϊόντος στην Ισπανία.

Στο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το Netflix, η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ περιγράφει  τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, όταν  που ζούσε στην Ουέσκα, μια ισπανική πόλη με περίπου 50.000 κατοίκους. Εκεί μετακόμισαν οι γονείς της όταν ήταν τριών ετών.

Το μοντέλο και  influencer, που ήταν ο καρπός του έρωτα του Αργεντινού πατέρας της Ισπανίδας μητέρας της,  πρόβαλλε όλα τα μέρη που αγαπούσε ως παιδί και τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ του τόπου, συμπεριλαμβανομένου του Secallona, ​​ενός είδους ξηρού και καρυκευμένου λουκάνικου.

Με αυτές της τις διηγήσεις, προκλήθηκε έκρηξη τουριστών, που επηρεάστηκαν από εκείνη και επέλεξαν τις αγαπημένες της πόλεις για τις διακοπές τους. Για το συγκεκριμένο λουκάνικο, έλαβαν παραγγελίες  ακόμη και από τη Νέα Υόρκη και τις χώρες της Νότιας Αμερικής.

Στη σειρά βλέπουμε τον 28χρονη influencer να το τιμά δεόντως, ενώ αποκάλυψε ότι αρέσει πολύ τόσο στον Πορτογάλο σταρ, όσο και στα παιδιά της.

Ο χαρακτηρισμός «influencer», είναι λίγος για να περιγράψει το αντίκτυπο της Χεορχίνα στους θαυμαστές της!

Μήπως να γίνει… υπουργός Τουρισμού;

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, πολλοί, τουρίστες έκαναν μια στάση στην πόλη όπου έζησε η Χεορχίνα μέχρι τα 17 της. Εκτός από την Ουέσκα, η πόλη Γκράους προβάλλεται επίσης στη σειρά «Soy Georgina». Εκεί, όπως λέει, εργάστηκε για πρώτη φορά στη ζωή της, σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Πολλοί έχουν επισκεφθεί τη Βασιλική της «Virgen de la Peña». Η περιοχή της Αραγονίας εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ για μόλις 15 λεπτά αλλά αυτό ήταν αρκετό για να αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα σε διεθνές επίπεδο. Όπως αποκάλυψε το τουριστικό γραφείο της περιοχής, οι επισκέψεις έχουν κυριολεκτικά τριπλασιαστεί αυτή την περίοδο.

Eίναι γεγονός πως ό,τι αγγίζει αυτή η γυναίκα γίνεται… χρυσός, και αυτό αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά!

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News