Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin αξίας 240.000 ευρώ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επεφύλαξε ένα απίθανο event στον πατέρα του Απόστολο και του επεφύλασσε ως δώρο μια Aston Martin αξίας 240.000 ευρώ. Δείτε την εντυπωσιακή… τελετή παράδοσης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως είναι στα… κέφια του καθώς θέλησε να αγοράσει στον πατέρα του, Απόστολο, μια Aston Martin DBX, 707 ίππων, αξίας 240.000 ευρώ. Και το έπραξε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο!

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα, «orange.fr» και τον ρεπόρτερ που αποκάλυψε το στιγμιότυπο στο Twitter:

«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη.

Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάρει και την πρωτοβουλία οι πινακίδες του αυτοκινήτου να είναι ”24/12” επειδή τότε, έχει γενέθλια ο πατέρας του» ανέφερε χαρακτηριστικά η γαλλική ιστοσελίδα “orange.fr” η οποία φιλοξένησε και το βίντεο από την ιδιαίτερη στιγμή μπαμπά και γιου.

Δείτε ολόκληρο το… event:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News