Μάια Νίλσον Λίντελοφ: Η blogger που... παρηγορεί τον Βίκτορ Λίντελοφ

Ο Βίκτορ Λίντελοφ δεν περνά και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει στο πλευρό του την εκθαμβωτική, Μάια Νίλσον, να τον παρηγορεί…

Η Μάια Νίλσον Λίντελοφ είναι μοντέλο, blogger και influencer. Γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1993 στην Σουηδία. Επιπλέον είναι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Βίκτορ Λίντελοφ.

Instagram @majanilssonlindelof

Ως παιδί δασκάλου, έλεγαν στην οικογένειά της πως και εκείνη θα ακολουθούσε το επάγγελμα του πατέρα της αλλά το μοντέλο, είχε άλλα όνειρα τα οποία τα πραγματοποίησε επιτυχώς! Παντρεύτηκε τον Βίκτορ το 2018 και γνωρίζονται από το 2011. Ένα χρόνο αργότερα, μετά τον γάμο τους, τον Μάρτιο του 2019, καλωσόρισαν ένα αγοράκι.

Instagram @majanilssonlindelof

Από το 2015 έως τον Μάιο του 2017, ζούσαν στη Λισαβόνα. Το καλοκαίρι του 2017, ο Βίκτορ εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ως εκ τούτου, η οικογένεια μετακόμισε στο Μάντσεστερ.

Instagram @majanilssonlindelof

Η Μάια τη παρούσα περιόδο ασχολείται με το lifestyle blog της αλλά και με το YouTube. Βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και εννοείται πως δεν χάνει ούτε έναν αγώνα του συζύγου της. Η ίδια κάνει λίγες διακοπές μέχρι να επιστρέψει πίσω στο σπίτι της.

Instagram @majanilssonlindelof

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News