Σάντρα Τσιβίσεκ: Η πανέμορφη δικηγόρος που... τράκαρε ο Νίκολας Λατίφι!

Ο Νίκολας Λατίφι γράφει ιστορία με τα… τρακαρίσματά του στις πίστες της Formula 1, και ο λόγος που πολλές φορές μοιάζει να οδηγεί… ζαλισμένος, λέγεται Σάντρα Τσιβίσεκ!

Η Σάντρα Τσιβίσεκ είναι σίγουρα μια από τις πιο ωραίες γυναίκες στον χώρο της Formula 1! Είναι  δικηγόρος και διάσημο μοντέλο. Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 και μεγάλωσε στην Πορτογαλία αλλά μετακόμισε στο Λονδίνο αφού αποφοίτησε με μεταπτυχιακό στη Νομική.

Instagram: @lillmisssandy

Αργότερα, το 2014, γοητεύτηκε με την ιδέα να γίνει μοντέλο καθώς πληρεί όλες τις αναλογίες. Αυτή τη στιγμή, εκπροσωπεί το πρακτορείο μοντέλων Pop Models Milano. Έχει επίσης συνεργαστεί με διάσημες μάρκες όπως Puma, Wake Up Cosmetics, Vogue, Deha, London Fashion Week και διάφορες άλλες.

Instagram: @lillmisssandy

Εδώ και περίπου δυο χρόνια έχει σχέση με τον Νίκολας Λατίφι ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 στο Γκραν Πρι Αυστρίας 2020. Τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των social media και συγκεκριμένα από το Instagram όταν είχαμε καραντίνα.

Instagram: @lillmisssandy

Δεν σκέφτονται ακόμη τον γάμο και δεν θέλουν να κάνουν παιδιά αν δεν έχουν παντρευτεί πρώτα. Εννοείται, πως η Σάντρα δεν έχει αφήσει το κύριο επάγγελμά της αφού έχει ένα δικό της γραφείο στο Λονδίνο.

Instagram: @lillmisssandy

Πριν, όμως αποκτήσει σχέση με τον πιλότο της Formula 1, κάποτε διατηρούσε σχέση και με τον Βόιτσεχ Στσέζνι αλλά τους χώρισε η απόσταση μιας και ο τερματοφύλακας έπρεπε να μετακομίσει στην Ιταλία εξαιτίας της μεταγραφής του στη Ρόμα.

Instagram: @lillmisssandy

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News