Ίσα Χερνάεζ: Ο «ξανθός άγγελος» του Κάρλος Σάινθ και μια... αλλιώτικη σχέση!

Οι σχέσεις των οδηγών της Formula 1 με «καλλονές» δημοσιογράφους, φαίνεται ότι αποτελούν… διαχρονική μόδα στις πίστες. Η Ίσα Χερνάεζ είναι ο ξανθός άγγελος που έχει κλέψει την καρδιά του Κάρλος Σάινθ.

Η Ίσα Χερνάεζ γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 24 Φεβρουαρίου 1995, είναι δημοσιογράφος και έχει σχέσει εδώ και κάποια χρόνια με τον Ισπανό οδηγό, της Formula 1, Κάρλος Σάινθ.

Instagram: @isahernaez

Εργάζεται ως υπεύθυνη τύπου για την Scalpers Company και τη Victoria Collection. Τα προωθεί χρησιμοποιώντας τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες μεθόδους μάρκετινγκ. Συνεργάζεται τακτικά με εφημερίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφημιστικές εταιρείες για να βοηθήσει την εταιρεία της.

Instagram: @isahernaez

Επιπλέον, πέρα απο δημοσιογράφος είναι και συμβουλος μόδας. Συνεργάζεται τακτικά με πολλές μάρκες και με μοντέλα. Αγαπά τον αθλητισμό όσο και τη μαγειρική της. Άλλωστε και λόγω της σχέσης της με τον Σάινθ, της αρέσει να παρακολουθεί formula 1 αρκετά συχνά.

Instagram: @isahernaez

Αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ της στο Instagram, θα δει ότι δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες μαζί με τον σύντροφό της καθώς θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το σίγουρο είναι πως η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2017.

Instagram: @isahernaez

Σε συνέντευξή της, η Ίσα είχε αναφέρει πως: «Μας αρέσει που ο κόσμος ασχολείται μόνο με την δουλειά μας και όχι με την σχέση μας και το τι κάνουμε, που πάμε κτλ. Δεν θέλουμε να ασχολούνται με αυτό αλλά να μας ξεχωρίζουν για άλλα, πιο ουσιαστικά πράγματα».

Instagram: @isahernaez

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News