Άσλεϊ Μπίαν: Η γοητευτική επιχειρηματίας και ο παιδικός έρωτας με τον Κάλβιν Φίλιπς

Ο Κάλβιν Φίλιπς έχει το πιο καλό στήριγμα δίπλα του καθώς η γοητευτική επιχειρηματίας, Άσλεϊ Μπίαν τον κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία.

Η επιχειρηματίας, Άσλεϊ Μπίαν γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1996 στην Αγγλία. Οι γονείς της εξασφάλισαν μια άνετη ζωή καθώς είναι αρκετά ευκατάστατοι. Όμως ποτέ δεν «βολεύτηκε» με τα χρήματα των γονιών της και γι αυτό θέλησε να δημιουργήσει κάτι δικό της για να είναι ανεξάρτητη.

Instagram: @ashhhbx

Από μικρή, ήταν παθιασμένη με τη μόδα και το μακιγιάζ. Λόγω του ενθουσιασμού της στον κλάδο, αποφάσισε να ξεκινήσει μια δική της επιχείρηση. Οι γονείς της τη βοήθησαν και οικονομικά, κάτι που της έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Η εταιρεία της παρέχει καλλυντικά και αξεσουάρ.

Instagram: @ashhhbx

Το ονειρό της είναι να φτάσει την εταιρεία της στην απόλυτη επιτυχία, αλλά εξακολουθεί να έχει πολλή δουλειά για να φτάσει το brand της σε ψηλά.

Instagram: @ashhhbx

Από το 2013 είναι σε σχέση με τον Κάλβιν Φίλιπς που μάλιστα, ήταν συμμαθητές στο σχολείο. Τότε, έκαναν παρέα, έβγαιναν και σήμερα, μετρούν περίπου 10 χρόνια σχέσης. Είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Και οι δυο, κρατούν χαμηλό προφίλ και δεν θέλουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Instagram: @ashhhbx

Instagram: @ashhhbx

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News