Τζορτζ Μπεστ: Η χήρα του ζούσε με το φάντασμά του και ενός ακόμα Τζορτζ Μπεστ, στο εξοχικό της

Η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Μπεστ, Άλεξ, δήλωσε ότι στο εξοχικό της υπήρχε το φάντασμα του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενός ακόμα… Τζορτζ Μπεστ, από άλλη εποχή!

Η πρώην σύζυγος του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του αγγλικού ποδοσφαίρου, Άλεξ Πέρσεϊ, αποκάλυψε ότι συμβίωνε  με τα δύο… φαντάσματα του Τζορτζ Μπεστ, που στοίχειωναν το σπίτι της. Η 50χρονη και πρώην μοντέλο μετακόμισε στην οικεία της στο Surrey, το 2004 και όπως είπε, αναγκάστηκε να στραφεί σε εξορκιστή!

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Star, ερευνητές παραφυσικών θεμάτων ανακάλυψαν ότι ένας Τζορτζ Μπεστ είχε ζήσει εκεί το 1902 και είχε μια κόρη που ονομαζόταν Λίλι και πνίγηκε σε ένα κοντινό πηγάδι, ένα ορόσημο που αναφέρεται στο Βιβλίο της Κρίσης. Τα αρχεία της απογραφής δείχνουν ότι ο άλλος Τζορτζ Μπεστ γεννήθηκε σε μια οικογένεια που ζούσε στο σπίτι της Άλεξ και έμενε σε ένα «άφαντο» εξοχικό που ονομάζεται Έλσμορ, ακριβώς δίπλα στο δικό της.

Η ίδια αρχικά δεν ένιωσε φόβο, καθώς ένιωθε ότι ήταν το πνεύμα  του Τζορτζ Μπεστ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2005 σε ηλικία 59 ετών και της έκανε ακίνδυνες φάρσες. Ωστόσο, όταν ένιωσε την παρουσία δύο ακόμη «άτακτων» πνευμάτων στο εξοχικό της, που χτίστηκε πριν από 200 χρόνια, πανικοβλήθηκε.

«Αυτό το σπίτι είναι πραγματικά στοιχειωμένο, σοβαρά. Ζω μόνη μου εδώ για χρόνια και το φάντασμα του Τζορτζ ήταν πάντα εδώ. Μετακινήθηκαν πολύ βαριά έπιπλα, κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν μόνο τρία άτομα μαζί. Υπήρχαν εμφανή σημάδια από την μετακίνησή τους στο πάτωμα. Επίσης, έλειπαν ρούχα που ήξερα ότι υπήρχαν. Χανόντουσαν πράγματα μέσα από τα συρτάρια και μετά εμφανιζόταν. Μια ζώνη χάθηκε μια φορά και εμφανίστηκε ξανά δύο εβδομάδες αργότερα. Ένιωσα ότι ο Τζορτζ ήταν απλώς ακίνδυνος, έπαιζε κόλπα και γελούσε μαζί μου, οπότε ποτέ δεν τρόμαξα με αυτό. Μπορώ να πω ότι ήταν κάτι τρυφερό και παρήγορο για εμένα.  Μετά άρχισα να νιώθω άλλες παρουσίες, πολύ πιο έντονα. Μια ομάδα ερευνητών ήρθε πέρυσι και συνεργάστηκε με έναν τοπικό ιστορικό. Μου έδειξαν αρχεία απογραφής που αποκάλυψαν ότι ένας Τζορτζ Μπεστ ζούσε εδώ το 1902.

Δυστυχώς, είχε μια κόρη που πνίγηκε στο πηγάδι κοντά μου, το ίδιο πηγάδι που αναφέρεται στο Βιβλίο της Κρίσης. Είναι το κοριτσάκι που ήταν στο σπίτι και ήταν σε ηλικία  περίπου έξι ετών όταν πέθανε».

Οι κυνηγοί φαντασμάτων χρησιμοποίησαν τεχνικές καύσης φασκόμηλου για να απαλλάξουν το σπίτι και από τα τρία πνεύματα.  «Μετά, δεν ένιωσα τίποτα, δεν έχουν επιστρέψει». Αλλά πριν φύγουν τα φαντάσματα, η Άλεξ είπε ότι οι ερευνητές… έπιασαν τον Τζορτζ Μπεστ σε ηχητικό να λέει «Συγγνώμη».

«Ήμουν πολύ συγκινημένη όταν το άκουσα για να είμαι ειλικρινής». Η 50χρονή είπε επίσης ότι όταν για πρώτη φορά πέρυσι  ένιωσε ότι υπήρχαν φαντάσματα στο σπίτι της, απέφυγε να πει οτιδήποτε, καθώς ήξερε ότι θα αγριευόταν από τους «σκεπτικιστές».

Παράλληλα, η Άλεξ είχε πει τον περασμένο Ιανουάριο στη Mirror: «Την ημέρα της κηδείας του Τζορτζ, έμενα σε ένα ξενοδοχείο στο Μπέλφαστ. Θυμάμαι ότι ήταν νωρίς το πρωί εκείνης της μέρας και προφανώς ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Ακριβώς καθώς έφευγα από την πόρτα του ξενοδοχείου, το ντους άρχισε να τρέχει πολύ νερό. Μόνο του».


 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News