Λαρίσα Περέιρα: Όταν το μεθύσι σε κλαμπ με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο τους οδήγησε σε γάμο!

instagram

Φήμες λένε πως ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο μαζί με την σύζυγό του, Λαρίσα Περέιρα γνωρίστηκαν σε κλαμπ ενώ ήταν… μεθυσμένοι!

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, Λαρίσα Περέιρα αποτελεί τεράστια κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία του άσου της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Instagram: @larissa_peereira

Είναι γνωστή μέσω social media αλλά έγινε περισσότερο λόγω της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε το 2014. Το ζευγάρι αρκετά συχνά δημοσιεύει κοινά post στα social media και δεν έχουν θέμα να είναι το επίκεντρο της προσοχής των Μέσων.

Instagram: @larissa_peereira

Πέρα του ότι είναι μια εντυπωσιακή κυρία, είναι και η ιδρύτρια της μάρκας ρούχων, BeValen Store. Ο Βραζιλιάνος σταρ γνώρισε την εντυπωσιακή Λαρίσα το 2014. Παντρεύτηκαν το 2017 με κουμπάρο τον Φιλίπε Κουτίνιο και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Instagram: @larissa_peereira

Η Λαρίσα προωθεί την δουλειά της μέσω Instagram καθώς ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα ρούχα της. Όμως, πέρα με την εταιρεία της, ασχολείται και με τις δουλειές του σπιτιού γιατί είναι και μητέρα. Ωστόσο, βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύζυγό της και πηγαίνουν οικογενειακώς στα γήπεδα.

Instagram: @larissa_peereira

Αν και τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κλαμπ ενώ ήταν…μεθυσμένοι ξεκίνησαν να βγαίνουν ένα χρόνο μετά κι όμως, έκαναν οικογένεια!

Instagram: @larissa_peereira

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News