Άννα Λεβαντόφσκα: Η αθλήτρια του καράτε που βάζει τον Λεβαντόφσκι σε τάξη!

Αν αναζητείτε τους λόγους για τους οποίους ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι δεν σταματιέται ούτε… με ξύλο από τους αντίπαλους αμυντικός, η απάντηση ονομάζεται… Άννα Λεβαντόφσκα!

Η… καυτή personal trainer, Άννα Λεβαντόφσκα είναι η σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1988 στη Πολωνία.

Instagram: @annalewandowskahp

Είναι κάτοχος πολλών μεταλλίων σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πρωτάθλημα καθώς έπαιζε καράτε για αρκετά χρόνια. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής στη Βαρσοβία και έκανε τη διατριβή της το 2012.

Instagram: @annalewandowskahp

Η Άννα ήταν μέλος της ομάδας του Pruszkow Karate Club ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας της κέρδισε τρία μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα, έξι μετάλλια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες και 29 μετάλλια στο Πολωνικό Πρωτάθλημα.

Instagram: @annalewandowskahp

Τον Σεπτέμβριο του 2013, η Λεβαντόφσκα έγινε διατροφολόγος. Ξεκίνησε το blog Healthy Plan by Ann, το οποίο παρέχει διατροφικές συμβουλές και προγράμματα γυμναστικής. Το 2014, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο «Δώσε μια Υγιή και Δραστήρια Ζωή με την Άννα Λεβαντόφσκα» στο οποίο ενθαρρύνει τους αναγνώστες να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και προσφέρει συνταγές και όχι μόνο.

Instagram: @annalewandowskahp

Το 2016, έγινε διευθύντρια των Πολωνικών Ειδικών Ολυμπιάδων, ενός οργανισμού που παρέχει υποστήριξη σε άτομα με νοητική υστέρηση μέσω του αθλητισμού αυξάνοντας την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε το εμπορικό σήμα Foods by Ann που πουλά υγιεινά σνακ και συμπληρώματα διατροφής.

Instagram: @annalewandowskahp

Το 2019, έγινε παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής Sztuki walki (Πολεμικές Τέχνες) που προβλήθηκε σε πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Την ίδια χρονιά, λάνσαρε την μάρκα καλλυντικών Phlov. Στις 22 Ιουνίου 2013, παντρεύτηκε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον οποίο έχουν μαζί δυο κοριτσάκια.

Instagram: @annalewandowskahp

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News