Σακίρα-Πικέ: Αποκάλυψη «βόμβα» για παλιά απιστία με την Μπαρ Ραφαέλι το 2012!

Sportday.gr

Ο Ζεράρ Πικέ… ψάχνει μέρος να κρυφτεί, μετά τον ισχυρισμό Καταλανού παπαράτσι, ότι το 2012 είχε απατήσει τη Σακίρα, με το διάσημο μοντέλο από το Ισραήλ και πρώην του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπαρ Ραφαέλι!

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα βρίσκονται στη δύνη ενός επεισοδιακού χωρισμού μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών. Πέτρα του σκανδάλου, είναι η 23χρονη φοιτήτρια Κλάρα Κία Μάρτι, με την οποία ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα άρχισε και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Τώρα, ο Καταλανός παπαράτσι, Ζόρντι Μαρτίν, έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας μία ακόμα απιστία του Πικέ από το μακρινό 2012. Δύο χρόνια δηλαδή μετά τη σχέση τους, που ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής. Η γυναίκα με την οποία φέρεται ότι απάτησε τη Σακίρα, είναι το διάσημο τοπ μόντελ, Μπαρ Ραφαέλι, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

 

To πανέμορφο μοντέλο από το Ισραήλ, αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο μάτι του κυκλώνα, ενώ το 2020 είχε καταδικαστεί από ισραηλινό δικαστήριο,  εξαιτίας υπόθεσης εκτεταμένης φοροδιαφυγής. Της επιβλήθηκε  9μηνη κοινωφελής εργασία και πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ.

«Πριν από λίγες μέρες έστειλα αυτή την πληροφορία σε ένα πολύ κοντινό πρόσωπο της Σακίρα, που έμεινε έκπληκτο», ανέφερε ο φωτορεπόρτερ και πρόσθεσε:

«Η υποτιθέμενη απιστία του Πικέ με την Ραφαέλι έγινε το 2012. Πριν από λίγες μέρες μίλησα με έναν στενό φίλο του μοντέλου, ο οποίος είναι φίλος μου πολλά χρόνια και μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι ο λόγος των συχνών επισκέψεων του τοπ μόντελ στη Βαρκελώνη εκείνη την περίοδο, ήταν ο Πικέ!».

H 37χρονη σήμερα καλλονή, είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον επίσης Ισαηλινό επιχειρηματία, Αντί Εζρά, από το 2015.

Ο Μαρτίν παρακολουθεί στενά το ζευγάρι και ήταν εκείνος που τράβηξε τις πρώτες φωτογραφίες του Πικέ με τη νέα του σύντροφο, λίγους μήνες μετά το χωρισμό με την Κολομβιανή ποπ τραγουδίστρια.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News