Γουάντα Νάρα: Απίστευτο πόσα ξόδευε κάθε μήνα στο Παρίσι

Τρελά λεφτά ξόδευαν κάθε μήνα στο Παρίσι η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι. Και τώρα η ζωή στην Τουρκία είναι πολύ φθηνότερη.

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι άφησαν το Παρίσι (και την Παρί Ζεν Ζερμέν) και μετακόμισαν στην Κωνσταντινούπολη για να φορέσει ο Αργεντινός τη φανέλα της Γαλατασαράι.

Η εξέλιξη αυτή θα κάνει τους παριζιάνους εμπόρους και μαγαζάτορες να τα βάψουν μαύρα καθώς όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι (βασικά η Γουάντα) ξόδευε τον μήνα πάνω από 400.000 ευρώ στην καθημερινότητά του.

Μάουρο και Γουάντα είχαν συνηθίσει να ζουν σε χλιδάτο περιβάλλον κάτι που ευνοούσαν οι ετήσιες απολαβές του Ικάρντι που έφταναν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Και πάλι φαίνεται ότι ξόδευαν περισσότερα από τα μισά.

Βέβαια το περιβάλλον τους ισχυρίζεται ότι αυτά τα χρήματα ξοδεύονταν  για το σπίτι στο Μιλάνο, στα διεθνή σχολεία των παιδιών του και σε άλλα έξοδα. Αλλά και πάλι τα ποσά είναι υπέρογκα.

Η Γαλατασαράι φυσικά δεν θα μπορούσε να καλύψει από μόνη της το συμβόλαιο του Ικάρντι. Τον απέκτησε έτσι δανεικό, πληρώνοντάς του 4 εκ. ευρώ και ανέλαβε η Παρί να πληρώσει τα υπόλοιπα 6 που προβλέπονται από τη συμφωνία τους.

Για την Γουάντα, που στην αρχή δεν ήθελε να πάει, η Κωνσταντινούπολη είναι παράδεισος καθώς ανακάλυψε ότι η Τουρκία είναι πολύ φθηνότερη χώρα για να ζεις.

@canxgalatasarayy İdol… #mauroicardi #wandanara #galatasaray #fyp #keşfet ♬ orijinal ses – 𝘾𝘼𝙉

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News