Λαουτάρο Μαρτίνες: Έχασε τον λογαριασμό αλλά όχι την αγάπη του

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες διέλυσε τις φήμες περί χωρισμού του με την Αγκουστίνα Γκαντόλφο με μια φωτογραφία και τέσσερις λέξεις.

Ο λογαριασμός του Λαουτάρο Μαρτίνες στο Instagram εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και ο νους όλων των φίλων του στο διαδίκτυο πήγε στο κακό. Ότι χώρισε με την Αγκουστίνα Γκαντόλφο, ύστερα και από τις φήμες ότι τον απάτησε με τον Τούκου Κορέα.

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι ο Αργεντινός είχε πέσει θύμα χάκερ και μετά από κάποιες ώρες ο λογαριασμός του ενεργοποιήθηκε ξανά. Στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε η Αγκουστίνα σιώπησε και  εξηγήσεις ανέλαβε να δώσει ο Λαουτάρο.

Μετά από αυτό το επεισόδιο η Αγκουστίνα βρέθηκε στη γενέτειρα της Μεντόσα, δίνοντας τροφή σε νέες φήμες. Όμως μια οικογενειακή τους φωτογραφία που ανέβασε ο Λαουτάρο και τέσσερις λέξεις ήταν αρκετές για να διαλύσουν κι αυτές τις φήμες.

« Μου λείπετε αγάπες μου », έγραψε ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται με την εθνική Αργεντινής στο Μαϊάμι. Η Αγκουστίνα  απάντησε με τη φράση: ” We plus daddy ” συνοδευόμενη από δύο emoji.

Το μήνυμα του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Αγκουστίνα

Όσο ο Μαρτίνες θα παίζει με την εθνική η Γκαντόλφο θα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αργεντινή κοντά στην οικογένειά της.

Φυσικά δεν παραλείπει τις εξόδους, φροντίζοντας να ενημερώνει τους ακόλουθούς της σχετικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News