Ναταλία Δραγούμη: Ο άντρας που την έκανε ΑΕΚ, στο γάμο της φόρεσε φόρμα, πώς σκοτώθηκε η οικιακή βοηθός της

Instagram (nataliadragoumi)

Η… αθλήτρια Ναταλία Δραγούμη που έγινε ΑΕΚ λόγω… έρωτα και είπε ναι στην πρόταση γάμου με… τατουάζ.

Η 49χρονη ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη κι ο 77χρονος ηθοποιός-σκηνοθέτης, Αντώνης Αντωνίου, θα είναι οι παρουσιαστές στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, OPAP Arena.

Προφανώς και δεν είναι τυχαία η επιλογή για την Αγιά – Σοφιά καθώς και οι δύο είναι γνωστοί για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα τους. Η Ναταλία Δραγούμη μόνο άσχετη δεν είναι με τον αθλητικό χώρο. Μικρή έκανε ενόργανη γυμναστική στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς. Έπαιξε βόλεϊ, στην ίδια ομάδα, συνέχισε στα Βριλήσσια και στον Εθνικό όσπου μπήκε το θέατρο στη ζωή της και αφοσιώθηκε σε αυτό.

Έχει δηλώσει ότι έγινε ΑΕΚ λόγω του άντρα της. Πρόκειται για τον Έντι Ρόμπερτς, έλληνα με καταγωγή από την Ουαλία. Επιτυχημένος αρχιτέκτονας, είναι φανατικός φίλος της ΑΕΚ. Της έκανε πρόταση γάμου με… τατουάζ. Να κάνουν δηλαδή τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου κι αυτή δέχθηκε.

Ο γάμος ήταν πολιτικός, έγινε στο δημαρχείο του Ψυχικού και η Ναταλία ήταν έγκυος στον ένατο μήνα. Έτσι πήγε στον γάμο με φόρμα.

Ο Έντι Ρόμπερτς βρέθηκε πριν από πολλά χρόνια κατηγορούμενος για τον θάνατο της οικιακής βοηθού που είχαν. Είχε σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία και είχε κατηγορηθεί αυτεπάγγελτα ως ιδικτήτης του σπιτιού.

Η Ναταλία Δραγούμη είχε εξηγήσει μιλώντας το 2013 στο Mega: «Η κοπέλα έχασε τη ζωή της, από ηλεκτροπληξία. Στο σπίτι μας υπήρχε ένα κουμπί στον πίνακα σαν όλα τα άλλα μαύρα κουμπιά, παρόλο που ήταν όλα καινούργια και ανακαινισμένα.

Ένας επαγγελματίας, επιπόλαιος ηλεκτρολόγος που έφτιαξε τον πίνακα, δεν είπε ποτέ σε κανέναν, και δεν μας έδειξε πως υπάρχει αυτό το κουμπί που λέγεται bypass. Το εν λόγω κουμπί έχει καταργηθεί από το 2006. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2006. Το κουμπί αυτό, αναιρεί την ύπαρξη του ρελέ. Αν γίνει βραχυκύκλωμα, το ρελέ δεν θα πέσει.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που μιλάω για το θέμα. Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Πριν μισή ώρα, η κοπέλα είχε κάνει μπάνιο το νεογέννητο μωρό μου. Ήμασταν κι εμείς μες το σπίτι, στο ίδιο μπάνιο που μπαίνουμε όλοι. Η μοίρα, θα έπρεπε να πάρει κάποιον. Έγινε ένα βραχυκύκλωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η δίκη του συζύγου της έγινε αυτεπάγγελτα καθώς και ότι μαζί με αυτόν δικάζονται και οι δύο ηλεκτρολόγοι που ήταν υπεύθυνοι για την εγκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι τους.

«Εχει τελειώσει η ιστορία, αλλά ο σύζυγος μου, κατηγορήθηκε αυτεπάγγελτα. Η ευθύνη του ιδιοκτήτη, είναι απλά πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του κουμπιού αυτού. Και μάλιστα στο δικαστήριο, η ίδια η δικαστής, είπε να πάω σπίτι μου να δω αν έχω bypass. Αυτό το bypass είναι σαν να έχεις μια βόμβα μες το σπίτι σου, και το τρομερό, είναι πως το έβαλε ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος», κατέληξε η ηθοποιός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News