Ιταλία: Οπαδός της Μπάρι αποκάλυψε τα οπίσθιά της στην κερκίδα, για... καλό σκοπό

twitter

Μία οπαδός της Μπάρι έδειξε τα οπίσθιά της στον αγώνα κόντρα στην Μπρέσια με σκοπό να «πολεμήσει την ανδρικό σοβινισμό», όπως ισχυρίστηκε.

Η Μπάρι υποδέχτηκε την Μπρέσια το περασμένο Σάββατο (1/10) για το πρωτάθλημα της Serie B στην Ιταλία, ωστόσο το ευρύ σκορ του 6-2 δεν ήταν το μοναδικό σημείο αναφοράς της αναμέτρησης. Μία φανατική οπαδός των γηπεδούχων αποκάλυψε τα οπίσθιά της, χαρίζοντας απίθανες εικόνες στο στάδιο «Σαν Νίκολα».

Ο λόγος για το μοντέλο Coyote Cutee, που δήλωσε μάλιστα στο «BariViva» ότι η πράξη της έγινε με σκοπό να περάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. «Ως γυναίκα, νιώθω ελεύθερη να δείχνω στο σώμα μου όπως και όποτε θέλω, δεν νιώθω ότι μειώνω κανέναν με το να το κάνω, είναι συνειδητή επιλογή μου ως γυναίκα. Το έκανα για να πολεμήσω τον ανδρικό σοβινισμό. Θέλω να ενθαρρύνω την ισότητα των φύλων, εξισώνοντας το σώμα ενός γυμνού άνδρα με αυτό μιας γυναίκας».

Η Ιταλίδα καλλονή αποφοίτησε από το επιστημονικό γυμνάσιο Arcangelo Scacchi του Μπάρι και ετοιμάζεται να αποκτήσει πτυχίο στην  Ψηφιακή Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο. Είναι μέλος της Curva Nord στο «Σαν Νικολά».

Η 21χρονη διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans, όπου δημοσιεύει σκληρό περιεχόμενο, με τα κέρδη της να φτάνουν τα  5.000 δολάρια μηνιαίως. «Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερα να κερδίζω από 4 έως 5 χιλιάδες δολάρια το μήνα, ανάλογα με την περίπτωση. Μιλάμε για ακαθάριστα μεγέθη, γιατί έχω ΑΦΜ και πρέπει να αφαιρεθούν φόροι από τα κέρδη», ανέφερε επίσης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News