Χάμες Ροντρίγκες: Νέος έρωτας με εντυπωσιακή Ισπανίδα εστεμμένη

Νέος έρωτας στο προσκήνιο για τον σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του. Ο λόγος για το εντυπωσιακό μοντέλο από την Ισπανία, Σάρα Λοϊνάθ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κολομβία, ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ξανά ερωτευμένος, αυτή τη φορά με την Miss Universo España 2021, Σάρα Λοϊνάθ.
Η εκθαμβωτική Ισπανίδα εμφανίζεται να έχει κλέψει την καρδιά του 31xρονου επιθετικού μέσου των «ερυθρόλευκων».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Λοϊνάθ, βρέθηκε στην Ελλάδα πριν μερικές εβδομάδες και ανήρτησε φωτογραφίες της στην Ακρόπολη, πυροδοτώντας τις φήμες περί σχέσης της με τον Ροντρίγκες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το γεγονός ότι ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media και συχνά αλληλοεπιδρούν σε αυτά, ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, οι δυο τους ήρθαν κοντά τον Ιούλιο και μάλιστα έχει γνωριστεί με τη μητέρα του, Μαρία ντελ Πίλα Ρούμπιο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Λοϊνάθ είχε κερδίσει στο παρελθόν τον τίτλο Miss Universo στην πατρίδα της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Γεννημένη στη Guipúzcoa, η 24χρονη καλλονή ζει στη Μαδρίτη και έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες τα τελευταία χρόνια. Το μοντέλο παρευρέθηκε και στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο, όπως και σε αυτό της Βενετίας. «Ως γυναίκα με Βάσκο πατέρα και Μαροκινή μητέρα, είμαι ένα απλό παράδειγμα διαφορετικότητας και μείγμα πολιτισμών», είχε δηλώσει η Σάρα μετά τη στέψη της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μετά το χωρισμό του με την Ντανιέλα Οσπίνα, ο άσος του Ολυμπιακού συνδέθηκε με διάφορες γυναίκες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ποτέ κάτι από τον ίδιο.
Η Λοϊνάθ μετράει κάτι λιγότερο από 80 χιλιάδες ακολούθους στο instagram, ενώ είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στην Ιβηρική χερσόνησο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες και για φλερτ με το μοντέλο, Ευγενία Τσαμουρτζή, που πρόσφατα φωτογραφήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών. Όμως δεν φαίνεται να είχαν υπόσταση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Με Παυλίδη ξανά η Μπενφίκα - Προβάδισμα για Μπάγερν, Μπριζ, Φέγενορντ
- Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για Μουζακίτη, Κωστούλα για τις σειρήνες από το εξωτερικό
- Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ μέχρι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός: Η πληγή με τον Αράο
- Mεϊτέ: Τι είπα στον Λουτσέσκου όταν με κάλεσε ο Παναθηναϊκός