Αγγλία: Βόμβα της Sun «αποκαλύπτεται το πρώτο gay ζευγάρι παικτών της Premier League»

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Sun» δύο παίκτες ομάδας της Premier League είναι ζευγάρι, στα αποδυτήρια είναι γνωστό και αποδεκτό, αλλά διστάζουν να το αποκαλύψουν δημόσια, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοσή τους λόγω των διαστάσεων που θα λάβει μία τέτοια είδηση.

Ο θρύλος της Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ, ανάφερε πρόσφατα ότι γνωρίζει για «έναν ή δύο» ομοφυλόφιλους παίκτες της Premier League που ήταν πολύ κοντά στο να το αποκαλύψουν δημοσίως. Τώρα έρχεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής «Sun» που κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός ζευγαριού σε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο άνδρες και συμπαίκτες δεν το κρύβουν στα αποδυτήρια και η σχέση τους είναι αποδεκτή από το περιβάλλον της ομάδας τους. Πηγές του αγγλικού Μέσου αναφέρουν ότι «Ουδείς ενοχλήθηκε από αυτό και είχαν την υποστήριξη του προπονητή και της ιεραρχίας του συλλόγου. Αλλά αποφάσισαν να μην το πουν δημοσίως- αν και κανένας από τους δύο δεν ντρέπεται και θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θέλουν να συγκεντρωθούν στο ποδόσφαιρο. Αν και μια δήλωση θα ήταν θετική, θα μπορούσε να απομακρύνει την προσοχή τους από τις επιδόσεις τους στο γήπεδο».

Παράλληλα, τονίζεται ότι οι συμπαίκτες τους έχουν συμφωνήσει να μην αποκαλύψουν το γεγονός, με στόχο να προστατέψουν την ιδιωτικότητά τους.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ένας ομοφυλόφιλος πρώην παίκτης της εθνικής Αγγλίας και της Premier League βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρεία παραγωγής ώστε να γίνει ο πρώτος που θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, προκειμένου να μιλήσει ανοικτά για τη σεξουαλικότητά του.

Επίσης, τον περασμένο Μάιο, ο 17χρονος παίκτης της Μπλάκπουλ, Τζέικ Ντάνιελς αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, έχοντας κερδίσει την αποδοχή των συμπαικτών του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News