Χεορχίνα Ροντρίγκες: Η αδερφή της απειλεί να βγάλει στη φόρα τα «σκοτεινά» της μυστικά

twitter

Η αδερφή της Χεορχίνα Ροντρίγκες, Πατρίσια, αποκάλυψε ότι δεν την στηρίζει καθόλου οικονομικά σε μία δύσκολη περίοδο για εκείνη και επιπλέον απείλησε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι θα βγάλει στο «φως» τα μυστικά της δημοφιλούς συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Oι σχέσεις της Χεορχίνα Ροντρίγκες με την αδερφή της είναι γνωστό ότι είναι τεταμένες. Αυτή τη φορά, η Πατρίσια εμφανίστηκε στην εκπομπή Socialite του Telecinco και εξέθεσε για μία ακόμα φορά τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είμαι άφραγκη και η αδερφή μου δεν θα με βοηθήσει. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα παιδιά μου, όχι εγώ. Δεν το περίμενα αυτό από την αδερφή μου. Μερικές φορές έχω αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσω φαγητό, μερικές φορές όχι. Μερικές φορές έχω αρκετά για να πληρώσω το ενοίκιο, μερικές φορές όχι. Έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και είναι χαρούμενη για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση», ανέφερε αρχικά.

«Δεν θέλω χρήματα, απλώς της έδωσα τον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους για να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα», αποκάλυψε.

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι αντιπαραθέσεις ή που θυμώνω μαζί τους. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό που συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση», είπε ακόμα. Υποστήριξε μάλιστα ότι όταν ζήτησε από την αδερφή της μοντέλο να της φέρει μία υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Χεορχίνα αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν ήθελε να τον ενοχλήσει καθώς ήταν σε διακοπές. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Socialite, η Πατρίσια τόνισε επίσης ότι η σχέση της με την αδερφή της δεν ήταν η καλύτερη από τον θάνατο του πατέρα της το 2019.  «Λόγω της αδερφής μου δεν έχω ακόμα τις στάχτες του. Αν δεν θέλει να με βοηθήσει, ας βοηθήσει τουλάχιστον τα ανίψια της».

Επιπλέον, απείλησε ότι θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη μετά τις τελευταίες της ενέργειές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News