Σακίρα: Ferrari και Rolex η ίδια, Casio και Twingo η ερωμένη του Πικέ στο νέο της τραγούδι

Ένα τραγούδι απόλυτα προσωπικό για την Σακίρα που τραγουδά στον Πικέ για την Κλάρα Κία «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Το νέο τραγούδι της Σακίρα έχει τίτλο «Bzrp Music Sessions 53». Ο Ζεράρ Πικέ δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό ή υπάρχει παντού.

Στο προηγούμενο κομμάτι της, «Monotonia» τραγουδούσε: «Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα» και προφανώς ο… παραλήπτης του μηνύματος ήταν ο Πικέ.

Το ίδιο περίπου ισχύει και τώρα με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει: «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio». Περίπου, διότι πλέον το μήνυμα αφορά και την νέα σύντροφο του Πικέ, την Κλάρα Κία. Προφανώς αυτή είναι το Casio και η Σακίρα το Rolex.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το παραγωγό Bizarrap και αφορά την 22χρονη Κλάρα Κία αφού λέει «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Τα υποτιμητικά προς αυτή στιχάκια έχουν και συνέχεια. ««Πολύ γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου», λέει χαρακτηριστικά ενώ υπάρχουν και ξεκάθαρα υπονοούμενα για τα φορολογικά μπλεξίματα του Πικέ: «Μου άφησες την πεθερά για γειτόνισσα. Με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος με την εφορία. Νόμιζες ότι με πλήγωσες και γύρισα πίσω πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες τιμολογούν».

«Χωρίς παρεξήγηση μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου», τονίζει η Σακίρα στο τραγούδι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News