Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από την Ειρήνη Παπαδοπούλου
«Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες…»
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον ζευγάρι, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Tik Tok ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, Κωστής Ραπτόπουλος, ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου.
Στο πρώτο ποστ του μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις γυναίκες και παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του.
«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… Στο μέλλον αν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα… Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες!! Υ.Γ. Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο, τα λέμε τον Μάιο», έγραψε σε story στο Instagram.
Η ανάρτησή του

Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και δήλωναν μέχρι εσχάτως τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
