Παπαδοπούλου - Πασχαλάκης: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας για το χωρισμό τους

Το όμορφο ζευγάρι τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ανάρτησή της τοποθετήθηκε σχετικά με όλα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είναι πλέον ζευγάρι, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης. Η πανέμορφη τραγουδίστρια αποφάσισε να πάρει θέση για όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το χωρισμό τους, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε χαρακτηριστικά.

instagram/eirini_papadopoulou

Aπό την πλευρά του, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, είχε πάρει επίσης θέση στα δημοσιεύματα που ακολούθησαν τις φήμες περί χωρισμού τους, προστατεύοντας την πρώην σύντροφό του.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… Στο μέλλον αν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα… Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες!! Υ.Γ. Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο, τα λέμε τον Μάιο», είχε γράψει σε στόρι του στο instagram.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News