Θεσσαλονίκη: Εκεί κουρεύονται Λουτσέσκου, Τόμας, Δεληζήσης και άλλοι

Instagram
Δείτε το αγαπημένο κομμωτήριο των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ο Σίμος Ματσαρίδης επιμελείται το στυλ των αστέρων του ΠΑΟΚ και του Άρη, ανάμεσά στους οποίους του Μπράντον Τόμας, του Γιώργου Δεληζήση αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Σίμος Ματσαρίδης διατηρεί κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη και έχει αναλάβει το στυλ πολλών αστέρων της μπάλας που αγωνίζονται σε ΠΑΟΚ και Άρη. Διάσημοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, όπως οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμπέλ Φερέιρα στο παρελθόν, αλλά και ο γιος του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, αφήνονται στα μαγικά του χέρια.
Ποια είναι η πιο… τρελή απαίτηση που είχε από αθλητή; Ποια ομάδα δηλώνει ότι υποστηρίζει; Δείτε τι λέει ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κάτι γίνεται με τον Τζολάκη!
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η κίνηση - έκπληξη με τον Σέχου
- Μιχάλης Μόσιος: Πέθανε ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
- Πετράλωνα: Το χρονικό κατάρρευσης της πολυκατοικίας – Τα σενάρια για τα αίτια
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα πρώτα φιλικά των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, τα ματς του Μουντιάλ 2026 και το Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς
