Στέφανος Τσιτσιπάς: Χώρισαν με την Θεοδώρα Πεταλάς

Twitter (@steftsitsipas)

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς μετά από μακροχρόνια σχέση.

Μετά από τρία και πλέον χρόνια σχέσης, Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», δεν είναι πια μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς.

Φαίνεται πως η απόσταση και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή στο τέλος ήταν ανάμεσα στους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό του ζευγαριού.

Πως γνωρίστηκαν

«Γνωριζόμαστε μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του με τη Θεοδώρα Πεταλάς σε συνέντευξή του.

H Θεοδώρα Πεταλάς γεννήθηκε στην Αγγλία και δη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News