Κριστιάνο Ρονάλντο: Τι συμβαίνει με τον «CR7» και την Χεορχίνα Ροντρίγκες;

Σύμφωνα με τη «Μούντο Ντεπορτίβο» ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου φέρεται να έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά της συντρόφου του

Πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν δείχνει το θερμόμετρο στις σχέσεις της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, Ντολόρες Αβέιρο, ενώ ρωγμές παρατηρούνται και στη σχέση της με τον CR7.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του CMTV Αντριάνο Σίλβα Μαρτίνς η απόφαση της Χεορχίνα να αποκαθηλώσει έναν πίνακα της Πάουλα Μπρίτο που απεικόνιζε την Ντολόρες Αβέιρο με τον Κριστιάνο, ο οποίος ήταν τοποθετημένος στο σαλόνι του σπιτιού τους στη Μαδρίτη, έγινε η αιτία της ρήξης ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Ντολόρες Αβέιρο ανακάλυψε πως ο πίνακας είχε μεταφερθεί στο γκαράζ σαν να ήταν σκουπίδι για πέταμα. Αργότερα εξαφανίστηκε από το σπίτι και στη θέση που βρισκόταν ο πίνακας τοποθετήθηκε ένα μεγάλο πορτρέτο της Χεορχίνα. Φυσικά το γεγονός έκανε έξαλλη τη μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκτοτε οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι ψυχρές.

Σύμφωνα με τη «Μούντο Ντεπορτίβο» ο πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου φέρεται να έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά της συντρόφου του. Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως ο Ρονάλντο θεωρεί ότι η Χεορχίνα έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ζει και έχει γίνει εγωκεντρική από τότε που έγινε διάσημη.

Στη σειρά του Netflix «Soy Georgina» η Ισπανο-αργεντίνα έχει δεχτεί σκληρή κριτική για την έλλειψη ταπεινότητας και τον τρόπο που προβάλει τον εαυτό της, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το άστρο της Χεορχίνα δείχνει πως τρεμοσβήνει καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο Mediaset τοποθέτησε το όνομά της στη λίστα των προσωπικοτήτων με τις οποίες στο εξής οι εκπομπές απαγορεύεται να ασχολούνται μαζί τους.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News